Ziraat Bankası kredi kartı kullananlara dev kampanya! Tek SMS'le hesaplara 1000 TL aktarılacak

Ziraat Bankası tam 1000 TL dağıtıyor! Tatilsepeti işbirliğinden herkes çok memnun kalacak! İşte detaylar...

Ziraat Bankası müşterileri için sevindirici bir kampanya haberi geldi. Banka, tatil planları yapan müşterilerine özel olarak 1000 TL'ye kadar hediye sunacak. Kampanya kapsamında, Bankkart ile TATİLSEPETİ üzerinden yapılacak harcamalarınıza özel olarak Bankkart Lira kazanma fırsatı sizleri bekliyor.

Kampanya 24 Temmuz ile 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Tatil yapacak olanlar için kaçırılmayacak bir fırsat olan bu kampanyaya katılmak oldukça kolay. Bankkart sahipleri, Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS yoluyla TATİLSEPETİ yazıp 4757 numarasına SMS göndererek kampanyaya katılım sağlayabilirler.


Kampanya detaylarına göre, Bankkart ile yapılacak tek seferlik 10.000 TL - 19.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişlere 500 TL Bankkart Lira, 20.000 TL ve üzeri harcamalara ise tam 1000 TL Bankkart Lira hediye edilecektir.

Kazanılan Bankkart Liralar 7 Eylül 2023 tarihine kadar yüklenecek ve kullanılmadığı takdirde 7 Ekim 2023 tarihinde geri alınacaktır. Ancak unutulmamalıdır ki kampanya müşteri bazında bir kez kullanılabilir ve kazanılabilecek maksimum ödül tutarı 1000 TL'dir.

Kampanyaya Bankkart Kumbara bakiyesinde yeterli miktar olmadan katılanlar, kalan tutarı hesap özetine borç olarak görebilirler.


Ziraat Bankası'nın bu tatil kampanyası, özellikle tatil planları yapan müşteriler için oldukça çekici ve faydalı bir fırsat sunuyor. Tatil harcamalarınızı Bankkart ile yaparak hem keyifli bir tatil geçirebilir hem de Bankkart Lira kazanma avantajından yararlanabilirsiniz. Kampanya tarihleri içinde yapılacak ön ödemeli rezervasyonlar da kampanya koşullarına uygunsa bu fırsattan yararlanabilirsiniz. Ancak yurtiçi ve yurtdışı turlar ile tur paketi dışındaki uçak bileti satışları kampanyaya dahil değildir.

Ziraat Bankası, müşterilerine yönelik bu özel kampanya ile tatil planlarınızı daha da keyifli hale getirmenize yardımcı oluyor. Kampanyaya katılarak 1000 TL'lik Bankkart Lira hediyesini kazanma şansını kaçırmayın!

Ekonomi Haberleri