Ziraat Bankası, Hesap Sahiplerine 1.500 TL İkramiye Sunuyor!

Ziraat Bankası, sevindirici bir haberi duyurarak gündemi salladı. Ziraat Bankası kart sahipleri için beklenen müjde geldi: Hesaplarına tam 1.500 TL yatırılacak! Bu heyecan verici haberle birlikte, detayları ve avantajlarıyla incelediğimizde kampanyanın büyük ilgi göreceğine şüphe yok.

Ziraat Bankası, özel ve değerli müşterilerine yönelik önemli bir kampanya başlattı. "Bankkart İle Troy'da 1.500 TL Değerinde Hediye Çeki" kampanyasıyla, banka kartı sahiplerine büyük fayda sağlanıyor. Kampanya kapsamında, Troy mağazaları ve troyestore.com'dan yapılacak 9.000 TL ve üzeri iPad alışverişlerinde kullanılmak üzere 1.500 TL değerinde Apple aksesuarları hediye çeki sunulacak.

Kampanya Detayları ve Katılım Koşulları

Bu büyük fırsattan yararlanmak isteyenler için kampanya detayları oldukça çekici görünüyor. Kampanya 14 Ağustos - 10 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve katılım için Troy mağazaları ile troyestore.com adresini ziyaret etmek yeterli olacak. Kampanyadan Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahipleri faydalanabilecek. Kredi kartı ve banka kartı özelliklerini taşıyan bu kart sahipleri, kampanya süresince toplamda 1.500 TL'ye kadar hediye çeki kazanma şansını elde edecekler.

Hızlı ve Kolay Katılım İmkanı

Kampanyaya katılmak oldukça basit. Katılım için Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS kanalları kullanılabilecek. SMS ile katılmak isteyen Bankkart sahipleri, "IPAD" yazarak 4757 numarasına SMS göndermeleri yeterli olacak. Kazanılan indirim kodları, hızlıca cep telefonlarına SMS olarak gönderilecek, böylece müşteriler anında kullanıma başlayabilecekler.

Kazanılan Hediye Çekleriyle Alışveriş Keyfi

Kazanılan 1.500 TL değerindeki hediye çekleri, Troy mağazaları ve troyestore.com adresinde geçerli olacak. Ödeme esnasında bu özel indirim kodlarını kullanarak Apple aksesuarlarına kolayca sahip olabilirsiniz. Kampanya sadece asıl kart sahipleri için geçerli olup, ek kart ve sanal kart harcamaları da asıl kart sahibinin kazancına dâhil edilecektir. Her bir müşteri, kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilecektir.

Ekonomi Haberleri