Zam gelmeden bayilere koşun! O tarihten sonra sıfır otomobile okkalı zam geliyor

Çinli otomobil markaları, uygun fiyatlarla araç sahibi olmak isteyenler için son fırsatlarını duyurdu. İndirimler ve faizsiz kredi seçenekleriyle ilgili kampanyalar sona ermek üzere. Araç sahibi olmayı düşünenler acele etmeli.

Chery, resmi web sitesinde yer alan kampanya bölümünde, indirim ve faizsiz kredi fırsatlarının 6 Temmuz'a kadar geçerli olduğunu bildirdi. Bu tarih sonrası kampanyaların sona ereceği ve yeni fiyatların uygulanacağı belirtildi.


BYD'NİN FAİZSİZ KREDİ FIRSATI

BYD, kendi internet sitesinde yaptığı açıklamada, faizsiz kredi kampanyasının son tarihini 7 Temmuz olarak duyurdu. Araç sahibi olmak isteyenler için bu tarihe kadar geçerli olan bu fırsat, araç fiyatlarının artmasından önce değerlendirilmesi gereken bir seçenek sunuyor.

MG'DEN YENİ FİYATLAR VE ZAM

MG, 8 Temmuz itibarıyla geçerli olacak yeni fiyatlarını açıkladı. Yeni fiyat listesine göre, araç fiyatlarına 200 bin lira zam yapıldığı görüldü. Bu zam, araç sahibi olmayı planlayanların bütçelerini yeniden değerlendirmelerini gerektirebilir.

Çinli otomobil markalarının sunduğu bu kampanyalar, araç sahibi olmak isteyenler için önemli fırsatlar sunuyor. Ancak, bu fırsatlar kısa süreli ve yeni zamlarla birlikte fiyatlar hızla yükselebilir. Araç sahibi olmayı düşünenlerin bu kampanyaları kaçırmaması önemli.

.

Ekonomi Haberleri