Yüzlerce Kişiye Müjdeli Haber! TCKN Son Hanesi 0, 2, 4, 6 ve 8 Olanlara 4865 TL Destek Ödemesi PTT Tarafından Hesaplarda

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından PTT üzerinden yapılan destek ödemeleri bayram süresince devam ediyor! TCKN sonu 0, 2, 4, 6 ve 8 olanlara 4865 TL ödeme hesaplara aktarıldı. Başvurularınızı tamamlayın ve düzenli yardım alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sağladığı sosyal yardım ve destek ödemeleriyle hız kesmeden devam ediyor. Son duyuruya göre, T.C. kimlik numarasının son hanesine göre ödemeler PTT aracılığıyla hesaplara aktarıldı. Yeni atanan Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sevindirici haberi duyurdu. Hesaplarınızı kontrol etmek için vakit kaybetmeyin, hesaplarınıza 4865 TL tutarında bir ödeme yatırıldı.

Bayram Öncesi Ödemeler Yapılmaya Başlandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bayram öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara sevindirici bir müjde verdi. T.C. kimlik numarasının son hanesine göre ödemeler, hesaplara aktarılmaya başlandı. Üstelik sosyal yardım ödemeleri zamlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Bayramda nakit ihtiyacı olanların yüzünü güldürecek haber az önce duyuruldu. T.C. kimlik numarasının son hanesi 0, 2, 4, 6 ve 8 olanlara PTT aracılığıyla ödeme yapıldı. Bayram döneminde hemen alabileceğiniz bu ödemeler, özel bir tanımlama ile ATM'lerden gerçekleştirildi. Ödeme miktarı ise 4865 TL olarak belirlendi. Hesaplarınızı kontrol etmek için vakit kaybetmeyin. Ödemeler bayramın 3. ve 4. günlerinde de devam edecek. İşte Aile Bakanlığı tarafından PTT üzerinden yapılan ödemelerin detayları...

Destek Ödemeleri Bayram Boyunca Devam Ediyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sağladığı sosyal yardım ve destek ödemelerini bayram süresince devam ettiriyor. Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın talimatıyla birlikte ödemeler, hesaplara yatırılmaya başlandı. T.C. kimlik numarasının son hanesi 0, 2, 4, 6 ve 8 ile biten kişilere tam olarak 4.867 TL ödeme bugün itibarıyla hesaplarına aktarıldı. T.C. kimlik numarasının son hanesi bu şekilde biten kişiler, hemen kontrol etmelidir. Ödemelerinizi şubeye gitmeden ATM'lerden alabilirsiniz.

Başvurular Hala Devam Ediyor

Aile Bakanlığı tarafından sağlanan yardım ve destek ödemelerinden faydalanmak isteyenler için başvuru işlemleri düzenli bir şekilde devam etmektedir. Yardım başvurusunda bulunmak isteyen kişilerin hane içinde kişi başına düşen gelirin asgari ücretin üçte birinden az olması şartı aranmaktadır. Bu şartı taşıyanlar, başvuru yaparak düzenli destek ödemesi almaya hak kazanabilirler. Üstelik ödemeler tek seferlik değil, her ay düzenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Başvuruları tamamlamamış olanlar için başvuru şartları da belli oldu. Aile Bakanlığı, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi olan kişilere bu sosyal yardım ödemesini sağlamaktadır. Başvurunuzun onaylanması halinde her ay düzenli olarak destek ödemesi alabilirsiniz. Başvurularınızı eksiksiz ve doğru bir şekilde tamamlamak için e-Devlet üzerinden TC kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yaparak Aile Bakanlığı başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir.

Ekonomi Haberleri