Yeni yıla özel kaçmaz kampanya! Yapı Kredi'den belgesiz masrafsız ihtiyaç kredisi!

Yapı Kredi Bankası'ndan nakit ihtiyaçlara yönelik destek kredisi....

YKB’DEN MÜŞTERİLERE ÖZEL DESTEK…

Yapı Kredi Bankası, müşterilerini yeni yılda da yalnız bırakmıyor. Yeni yılda maddi olarak nakit sıkıntısında olan müşteriler için yeni bir destek sağlayacak olan Yapı Kredi Bankası bankasında hesabı olan müşterilere özel olarak ay sonuna kadar devam edecek destek ödemeleri sunuyor.


 Üstelik gelir belgesiz olarak bu krediden yararlanılabileceği gibi müşterilere 50 bin liraya kadar olan kredi ihtiyaçlarına da anında çözüm buluyor. Krediye sıkışan bireysel müşterilere, masrafsız ve gelir belgesiz kredi sağlanıyor. Bu avantajlı kredi teklifini müşterilerinin emrine suna banka bunun yanı sıra müşterilerine ek avantajlarda veriyor. Kampanyaya katılım sağlayacak olan kişilerde hızlı ve kolay bir şekilde başvurularını yaparak bu özel kredi teklifinden yararlanabilecekler.

BAŞVURU SÜRECİ

Banka müşterileri cep telefonlarının mesaj bölümünden mesaj atarak bu teklifi değerlendirebilecekler. Başvuru sırasında T.C. kimlik numarası, aylık gelir ve doğum tarihinin banka ile paylaşılması gerekiyor. Bu bilgiler aralarında boşluk bırakılarak 44 11 ‘ e mesaj atılması yeterli olacak. Sizde nakit ihtiyaçlarınızı ödemekte zorlanıyorsanız. Kredi teklifini değerlendirebilirsiniz.

Ekonomi Haberleri