Yaş şartını sağlayan herkese 150 bin TL faizsiz kredi! Üstelik 24 ay tek kuruş ödemek yok!

150.000 TL faizsiz düğün kredisi için araştırmalar başladı. 2024 yılının ilk haftasında olduğumuz şu günlerde düğün kredisi başvurularının ne zaman ve nasıl yapılacağı sorgulanıyor. Peki, 150.000 TL faizsiz düğün kredisi almanın şartları nelerdir? İşte bu konuyla ilgili son bilgiler..

Evlenmek üzere olan gençlerin büyük ilgisini çeken 150 bin TL faizsiz düğün kredisi ile ilgili konular gündemde. 150.000 TL faizsiz düğün kredisinden yararlanmak isteyenler, “Evlilik kredisi başvurusunda son tarihi ne zaman, nereye ve nasıl yapılabilir?” sorularına yanıt arıyorlar. İşte 150 bin TL faizsiz düğün kredisi almanın şartları..

EVLİLİK KREDİSİNE NE ZAMAN, NEREYE VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?


2023 yılı Aralık ayında Aile ve Gençlik Fonu'nun kuruluş kanunu Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe girdi. Yeni evlilere 2 yıl ödemesiz 150 bin lira tutarında bir kredi verilecek. Kredi 4 yıl içinde geri ödeme şartıyla sağlanacak.

BAKAN ÖZDEMİR GÖKTAŞ'IN AÇIKLAMASI!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş şunları söyledi: "Deprem bölgesine pilot proje olarak başlıyoruz. Daha sonra bunu genişletmeyi düşünüyoruz. Yaş şartı 18 ila 27 arasıdır ancak bunların tamamı Meclis'te görüşülecektir. Gelir kriteri ve yaş kriteri var. Bunlardan bazıları, belirli suçlara karışmamak ve deprem bölgesinde yaşamak gibi"

Ekonomi Haberleri