Yapmanız gereken tek şey o bankada hesabınızın olması! Tamı tamına 75 bin TL ödeme yapılacak

Akbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara büyük fırsat sağlamak adına bir kampanya başlattı.

Akbank, ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında mobil uygulaması aracılığıyla müşterilerine finansal destek sağlıyor. Akbank'ın mobil uygulamasını kullanmıyorsanız mobil uygulamayı indirerek kredi kampanyasını inceleyerek doğrudan başvuru yapabilirsiniz. Bu kampanya ile 75.000TL'ye kadar ödeme alabilirsiniz.

Mobil uygulama kullanmaktan çekinenler ya da uygulama indirmeden başvuru yapmak isteyenler için bankalar SMS yoluyla kredi başvurusu yapma seçeneğini sunuyor. "Kredi (boş) TC (boş) kredi tutarı" mesajını göndererek istediğiniz tutarda kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.


Akbank'ın bu kampanyası, nakde ihtiyacı doğan müşterilere ve acil para ihtiyacı olan vatandaşlar için uygun kredi seçenekleri sunuyor. Ancak kredi başvurusunda bulunmak isteyen müşterilerin çeşitli şartları yerine getirmesi gerekmektedir. Bu koşullar şunlardır:

Düzenli gelir: Krediye başvuran kişilerin düzenli gelirinin olması gerekmektedir.

Yeterli kredi itibarı: Başarılı bir başvuru için kredi itibarı önemlidir.

Düzenli ödemeler: Krediniz onaylandıktan sonra, belirlenmiş olan tarihlerde sürekli ödemeler yapmanız gerekir.

Bu koşulları sağlayan müşterilerin kredi başvuruları onaylanacak ve belirtilen tutar bankadan hesaplarına yatırılacaktır. Düzenli ödemelerin müşteri memnuniyeti ve bankacılık ilişkileri üzerinde olumlu etkisi vardır. Akbank'ın sunduğu bu seçenek, ihtiyaçlarınıza hızlı bir şekilde cevap vermemizi sağlıyor.

Ekonomi Haberleri