Yapı Kredi'nden emekli sürprizi! İkramiye 18.000 TL oldu!

Bankaların emeklilere özel yaptığı emekli maaşı promosyonları emekli vatandaşların en çok merak edip araştırdığı konulardan birisi oldu. Emekli olanlara ve olacaklar o bankadan sevindiren haber geldi. İşte haberin detayları…

Her ay yenilenen emekli kampanyalarına yeni bir kampanya haberi daha katıldı. Milyonlarca emekli vatandaşı yakından ilgilendiren kampanyanın tüm detayları haberimizde…


YAPI KREDİ’DEN EMEKLİLERE BÜYÜK FIRSAT: 18 BİN TL PROMOSYON KAZANMA ŞANSI!

Yapı Kredi, emekli müşterilerine sunduğu faydaları artırmaya devam ediyor. Banka, Ağustos ayı sonundan önce emeklilik promosyon rakamlarını güncellediğini açıklayarak emeklilere güzel bir haber verdi.

Emekli maaşını Yapı Kredi'ye devredenler cazip promosyonlar ve ek ödüllerle 18.000 TL'ye kadar nakit kazanma fırsatına sahip oluyor.

18.000 TL’YE VARAN NAKİT PROMOSYON KAMPANYASI

1 Temmuz 2024- 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında Yapı Kredi'den üç yıl boyunca SGK emekli maaşı almayı taahhüt eden emekliler, 18.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanma şansına sahip olacak. Yapı Kredi'nin sunduğu bu fırsat, emekli maaşı tutarına göre çeşitli promosyon ödemelerini içermektedir. Maaş tutarı 9.999 TL'ye ulaşırsa: Nakit promosyon 6.250 TL. Maaş tutarı 10.000 TL ile 14.999 TL arasında ise: Nakit promosyon 10.000 TL. Maaş tutarı 15.000 TL ile 19.999 TL arasında ise: Nakit promosyon 12.500 TL. Maaş 20.000 TL ve üzeri ise: Nakit promosyon 15.000 TL.

EK ÖDÜLLERLE DAHA FAZLA KAZANIN

Yapı Kredi, emeklilere yönelik promosyonların yanı sıra, emeklilere ek ikramiyelerle gelirlerini artırma fırsatı da sunmaktadır. Bu ek bonusları almak için belirli koşulları karşılamanız yeterlidir:

FATURA ÖDEME TALİMATI: Promosyon taahhüdünün imzalanmasından sonraki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda, maaş tutarına bakılmaksızın ek nakit ikramiye 1.500 TL'dir.

KREDİ KARTI HARCAMASI: Yapı Kredi Bireysel Kredi Kartı ile 60 gün içerisinde toplam 1.000 TL harcama yapmanız durumunda ilave 1.000 TL bonus alacaksınız.

DİJİTAL AKTİFLİK ÖDÜLÜ: Yapı Kredi Mobil uygulamasına ilk kez giriş yapan veya uygulamayı 60 gün içerisinde tekrar aktif olarak kullanan emeklilere 500 TL ek ödül.

DİJİTAL AKTİFLİK KOŞULU

Dijital aktivasyon kampanyasından yararlanmak için, katılım tarihinden önceki 90 gün içerisinde Yapı Kredi Mobil uygulamasını kullanmamış olan emeklilerin, kampanya süresince uygulamayı aktif olarak kullanmaya başlamaları gerekmektedir. Bu şartı sağlayan emekliler 500 TL tutarında ek nakit ikramiye alabilecek. Yapı Kredi'nin sunduğu cazip promosyon fırsatlarından hemen yararlanın! Ağustos ayı sonuna kadar geçerli olan bu kampanya, emeklilere yüksek nakit promosyonlar kazanma ve ek ödüllerle gelirlerini artırma fırsatı sunuyor. Daha detaylı bilgi ve başvuru için Yapı Kredi'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ekonomi Haberleri