Yapı Kredi'de şimdi al 3 ay sonra öde kampanyası! İhtiyaç kredisi çekmek isteyenlerin yüzünü güldürecek

O banka duyurdu! Paraya ihtiyacı olanlar bu haberi kaçırmasın. Detaylar haberimizde.

Yapı Kredi bankası müjdeyi verdi. Üç ay ertelemeli ihtiyaç kredisi verdiğini açıkladı. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

YAPI KREDİ'DEN İHTİYAÇ KREDİSİ

Son yıllardaki ağır ekonomik durum ve artan fiyatlar nedeniyle birçok insan maddi sıkıntılarla karşı karşıya kalıyor. Bundan dolayı insanlar ihtiyaç kredilerini araştırmaya başladı. Yapı Kredi Bankası 120.000 liralık ihtiyaç kredisini üç ay erteleme fırsatı sunuyor. Yapı Kredi'nin internet sitesi üzerinden sunduğu kredi sistemi oldukça elverişli. Özellikle 120.000 liraya kadar ihtiyaç kredi ödemelerinde üç ay gecikmeli ve on iki ay vade seçeneği sunuyor. Sermayesi 50.000 TL'nin üzerinde ve 100.000 TL'nin altında olan krediler için yirmi dört aya kadar vade imkanı sunulmakta olup, üç ay gecikme imkanı ile yirmi bir aya kadar vade imkanı sunulmaktadır.


 Ana paranın 100.000 TL'yi aşması durumunda vade on iki aya indirilecek, üç ay erteleme seçeneği ise dokuz aya kadar uzatılacak. Yapı Kredi müşterisi iseniz kredi başvurusunu şubeye gitmeden de yapabilirsiniz. İnternet şubesi ya da Yapı Kredi Mobil uygulaması aracılığı ile kolayca yapabilirsiniz. Bankanın verdiği ihtiyaç kredisi yalnızca düşük faiz oranı ile sınırlandırılmamıştır. Bunun yanında otuz altı aya varan vadeler, gelir durumu ile belirlenen limit seçeneği, şubeye gitmeden kolayca yapılan başvurular gibi pek çok olumlu yönleri de bulunmaktadır. 

Ekonomi Haberleri