Yapı Kredi müşterilerine karşılıksız 5.000-7.500 TL arası ek ödeme!

Ağustos ayı boyunca çeşitli alanlarda kampanyalar düzenleyerek müşterilerine özel fırsatlar sunan Yapı Kredi, düzenlediği kampanyaya katılan tüm müşterilerine 7 bin 500 TL para iadesinin yapılacağını duyurdu. Aşağıda kampanya detayları yer almaktadır..

En çok kampanya düzenleyen ve müşterilerine iade, ek ödeme, indirim gibi fırsatlar sunan Yapı Kredi Bankası, yeni kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. Banka, ağustos ayı sonunda sona erecek birçok kampanyayla ilgili son açıklamaları yaparken, eylül ayında da yeni kampanyalar düzenleyeceklerini duyurdu.

31 Ağustos'ta sona erecek kampanyayla ilgili yeni bir açıklama yapan Yapı Kredi Bankası, kampanyaya katılan müşterilere 7.500 lira para iadesi yapılacağını duyurdu. Buna göre, 31 Ağustos tarihine kadar Tatilbudur.com'dan, TatilBudur mobil uygulamasından, TatilBudur çağrı merkezinden ve şubelerinden yurt içi ve Kuzey Kıbrıs'taki otel rezervasyonlarında tek seferlik, taksit veya 6 taksitle; 35 bin liradan 49 bin 999 liraya kadar alışverişlerde 2 bin 500 lira, 50 bin liradan 99 bin 999 liraya kadar alışverişlerde 5 bin lira, 100 bin lira ve üzeri alışverişlerde 7 bin 500 lira iade edecek.

7 BİN 500 TL PARA İADESİ KAMPANYASININ DETAYLARI


Albaraka Worldcard ile gerçekleştirilen işlemlerde nakit harcamalar dahil edilecek fakat taksitli harcamalar kampanyaya dahil edilmeyecektir. Program 9. ve 12. taksit işlemlerinde geçerli olmayacaktır.

Kampanyaya World Mobile uygulamasından katılım göstermek için World Mobile uygulamasını telefonunuza indirmeniz gerekmektedir. World Mobile uygulamasından kampanyaya katılabilmek için “Kampanyalar” alanında ilgili kampanyaya ait “Hemen Katıl” butonuna tıklamanız yeterli.

Puan Kampanyası yalnızca bireysel kredi ve banka kartlarıyla yapılan alışverişlerde geçerli olacak olup, müşteriler Kampanya'dan yalnızca bir kez Puan kazanabilecektir. Kampanya yurt çapında ve Kuzey Kıbrıs'taki seçili otellerde geçerli olacaktır.

Kampanyaya yurt dışı oteller, yurt dışı ve yurt içi turlar, uçak bileti, tekne turu, transfer ve vize gibi hizmetler dahil edilmeyecektir.

 Worldpuan Kampanyası "Seçili Otellerde Ekstra %5 Sepet İndirimi. Dünyaya Özel %5 İndirim!" ve/veya “%25'ini şimdi, geri kalanını tatilden 7 gün önce ödeyin!” şeklindeki kampanyalarla birleştirilemez.

Ekonomi Haberleri