Yapı Kredi Bankası'ndan 100.000 TL hızlı kredi! Kimliğini getiren parayı götürecek

Yapı Kredi acil nakde sıkışan müşterileri için özel bir kampanya başlattı! Yalnızca Yapı Kredililerin faydalanabileceği kampanya kapsamında 100 bin liraya kadar yükseltilen limitlere karşı detaylar da netleşti. İşte Yapı Kredi'den 100 bin liralık ihtiyaç kredisi...

Yapı Kredi yeni bir kampanya başlatarak müşterilerinin acil nakit ihtiyaçları için harekete geçti! Başlattığı kampanya kapsamında Yapı Kredi, hesabı olan mevcut müşterilerin kampanyadan faydalanabileceğini aktardı. Yaptığı yeni kampanyada Yapı Kredi, mevcut müşterilere 100 bin liraya kadar nakit kredi imkanı sunulacağını ve başvuruların da oldukça hızlı gerçekleştirileceğini vurguladı. 

Yeni bir kredi kampanyası başlatan Yapı Kredi, mevcut müşterileri için 100 bin liraya varan limitiyle finansman kullandırılacağını açıkladı. Bu kapsamda mevcut müşterilerin çeşitli faiz oranları ile kullanabileceği aktarılan finansmana dair detaylar da açıklandı. 

Peki Yapı Kredi’nin yeni 100 bin liralık kredisinin şartları neler? Kimler Yapı Kredi’den 100 bin liralık ihtiyaç kredisi kullanabilir? Kredinin detayları ve başvuru yöntemleri neler? İşte merak edişen tüm detaylar… 

Yapı Kredi, müşterilerine sunduğu pratik ve hızlı çözümlerle tanınan bir banka olmanın yanı sıra faizlerin yüksek olduğu bu dönemde bile kredi sunmaya devam ediyor. Yeni bir finasman kampanyası başlatan banka, hesabı olan mevcut müşteriler için 100.000 TL'ye kadar nakit kredi imkanı sunacağını duyurdu. Başvuru sürecinin ise son derece basit ve hızlı bir şekilde gerçekleştirileceğini vurguladı! 


Yapı Kredi SMS ile 100 bin lira kredi başvurusu nasıl yapılır?

Yapı Kredi’nin sunduğu SMS kredi hizmeti, müşterilere kolay ulaşılabilir bir başvuru seçeneği sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda kolay başvuru yapmak isteyen müşteriler, yalnızca bir SMS göndererek 100 bin lira kredi alabiliyor. Bireysel olarak yapılacak başvurularda T.C. kimlik numarası, doğum tarihi ve aylık gelir bilgisini yazarak 4411’e SMS göndermek yeterli olacaktır. Ayrıca kampanya, mevcut müşterilere sunulduğundan mobil uygulama ya da internet bankacılığı üzerinden de başvurmak mümkün olacak. 

Yapı Kredi 100 bin lira kredi şartları neler? 

Yapı Kredi kredi almak için öncelikle 18 yaşından büyük olmak gereklidir. Reşit olmanın dışında düzenli gelir ve kredi notu da kredi çekebilmek için ilk uygulanan kriterdir. Kredi notu düşük olanlara kredi verilme ihtimali düşük olduğu için kredi notu orta-iyi olanların krediye başvurabileceği aktarılıyor. Ayrıca, kredide faiz oranları da müşteriye göre belirlenirken, geri ödemeler eşit taksitli olarak uygulanıyor. 

Ekonomi Haberleri