Vatandaşın cebini rahatlatacak kampanya başladı! 3 banka faizsiz krediye onay verdi: Şartlar ve detaylar netleşti

Bankalardan kredi çekmek için araştırma yapanlara özel kampanya duyurusu geldi. 3 banka tarafından müjdeli haber gelirken kampanya şartları merak konusu oldu. İşte 3 bankanın faizsiz kredi kampanya detayları...

Sıfır faizli kredi kampanya başvuruları 18 yaşından büyük herkesi yakından ilgilendiriyor. Kampanya içerisinde verilen faizsiz kredilerden kimlerin nasıl ve nereden yararlanabileceği araştırma konusu oldu. İşte o bankalarda ve kampanya şartları haberimizde.

SIFIR FAİZLİ KREDİ VEREN BANKALAR

QNB Finansbank tarafından müşterilere verilen faizsiz krediden yalnızca banka müşterileri faydalanabilir. 10 bin TL nakit avans kampanyasına verilen vade sayısı ise 6 aydır.


Garanti Bankası 10 bin TL limitli nakit kredi kampanyasını 6 ay vade süresiyle müşterilerine sunuyor. Bireysel müşterilerine yönelik başlatılan kampanyada kredi sıfır faizlidir.

Kuveyt Türk Katılım Bankası nakit avans olarak 2 ay erteleme şansı ve 8 ay vade imkanı veriyor. Kredi verilen limit 10 bin TL olurken başvuruda bulunmak isteyenler şubelerden işlemleri tamamlayabilir. 

Ekonomi Haberleri