VakıfBank'tan Sıra Dışı Bir Yatırım Fırsatı: 91 Gün Vadeli Finansman Bonosu Şimdi Halka Arz Ediliyor!

VakıfBank, köklü bir finans kuruluşu olarak yatırımcılara yönelik muhteşem bir fırsat sunuyor! 4-5-6 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan halka arzda, %31,50 basit faiz getirisiyle 91 gün vadeli VakıfBank Finansman Bonosu yatırımcıları bekliyor. Bu eşsiz fırsatla, yatırımcılar kısa vadeli ve karlı bir yatırım yapma imkanına sahip olacaklar.

Yatırım Hedefleyenlere Özel Bir Fırsat

VakıfBank, halka arz öncesinde yatırımcılara özel bir çağrıda bulunuyor. Hızlıca internet bankacılığı üzerinden bir yatırım hesabı açarak, bu muazzam fırsata kolaylıkla katılabilirsiniz. Bu finansman bonosu için minimum satış tutarı 1.000 TL olup, kazançlı yatırımların kapısını aralıyor.

Yüksek Potansiyel, Büyük Fırsat

VakıfBank Finansman Bonosu, 200.000.000-TL nominal değeriyle dikkat çekiyor. Fazla talep gelmesi halinde ise ek satış hakkının devreye gireceği bu özel ihraçta, toplamda 300.000.000-TL nominal değere ulaşılabilecek. %31,50 basit faiz getirisi sunan ve 91 gün vadeli olan bu bono, yatırımcılara kısa vadeli yatırım imkanı sağlıyor.

Detaylar ve Önemli Tarihler

Halka arz, 4-5-6 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek. Bileşik %35,4243 ve basit %31,50 faiz oranlarıyla satışa sunulan bononun satış fiyatı ise 92,718 TL olarak belirlendi. Yatırımcılar, minimum 1.000 TL olmak üzere 1 TL ve katları şeklinde talepte bulunabilecekler. 91 gün vadeli bu bono, 8.12.2023 tarihinde başlayacak ve 08.03.2024 tarihinde sona erecek.

Esnek Ödeme Seçenekleriyle Yatırım Fırsatı

VakıfBank Finansman Bonosu, çeşitli ödeme seçenekleri sunmaktadır. Yatırımcılar, yatırım veya vadesiz hesaplarındaki serbest bakiyeleri, TL DİBS'leri, Ziraat Portföy VakıfBank Para Piyasası Fonu, Ziraat Portföy VakıfBank Kısa Vadeli Borçlanma Araçları Fonu veya vadeli mevduatları ile bu fırsata ortak olabilirler.

Dağılım ve Vergilendirme Bilgileri

Halka arzda tahsisat dağılımı %89 Yurtiçi Bireysel Yatırımcılar, %10 Yurtiçi Kurumsal Yatırımcılar ve %1 Yurtdışı Kurumsal Yatırımcılar arasında yapılacak. Vergilendirme açısından bireysel yatırımcılar %5 stopaja tabi olacakken, kurumlar ve diğer kuruluşlar %0 ile %5 arasında değişen oranlarda stopaja tabi olacaklar.

Ekonomi Haberleri