Vakıfbank'ta hesabı olanlar aman dikkat! O tarihe kadar başvurana 300 TL ödenecek

Vakıfbank hesabı olanlara müjdeli bir haber verildi. Kasım ayı market alışverişleriniz sonrası 300 TL'ye varan para iadesi kazanma fırsatı sunulacak. Kampanya detayları ile birlikte katılım koşulları için lütfen Vakıfbank'ın resmi açıklamalarını yakından takip edin..

Vakıfbank'tan büyük teklif: Kasım ayında yapacağınız market alışverişlerinde 300 TL'yi iade!

Türkiye'nin önde gelen kamu bankası akıfbank, müşteri memnuniyetini daha da artırmak için yeni bir kampanya başlatıyor. Vakıfbank hesap sahiplerine cazip bir fırsat sunuyor. Yeni başlatılan kamoanya kapsamında 30 Kasım'a kadar yapılacak market alışverişlerinde 300 TL'ye varan iade vadediliyor. Güncel promosyona ve bankanın katılım koşullarına ilişkin tüm detaylar bankanın resmi açıklamasında yer alıyor.

Vakıfbank müşterilerini memnun edecek iade seçenekleri!

Vakıfbank, hazırladığı kampanyasında müşterilerine gıda ve aynı zamanda market alışverişlerinde yüklü miktarda para iadesi kazanma fırsatı sunmakta. Banka hesabı olan müşteriler için harika olan bu kampanya, 1 Kasım - 30 Kasım tarihlerinin arasında geçerlidir. Açıklanan kampanya detaylarına göre Vakıfbank World Card sahipleri, belirli kategorilerdeki 500 TL ve üzeri alışverişlerinde 30 TL değerinde World Puan kazanma şansına sahip oluyor. World Puanlar toplam 300 TL'ye kadar toplanabiliyor ancak müşteriler bu puanları kullanarak daha uygun fiyatlarla alışveriş yapabiliyor.


"Kampanya detayları ve kullanım şartları"

Vakıfbank'ın düzenlediği kampanyada dikkat çeken birkaç önemli nokta var. Öncelikle müşterilerin World POS cihazlarını kullanarak World üye işyerlerinden yaptıkları alışverişlerin promosyona uygun olduğunu lütfen unutmayın. Bu promosyon müşteri kitlemiz için geçerli olmakla birlikte ek kart ile beraber sanal kart ile yapılan alışverişler promosyonun bir parçasıdır. Her müşteri için kazanım limiti 300 TL olarak belirlenmiştir. Bu kampanyadan sadece aynı üye firmadan aynı gün içerisinde yapacağınız 500TL ve üzeri alışverişlerin geçerli olduğunu unutmayınız.

Katılmak için Vakıfbank müşterileri kayıtlı cep telefonlarına “GIDA” yazıp, kredi kartının son 6 hanesini ekleyip 5724 numarasına SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil’in “Cebinde Kazan” bölümünden kayıt olabilirsiniz. SMS yoluyla katılıyorsanız, gönderilen mesajlara operatörünüzün tarifelerinin uygulanacağını lütfen unutmayın.

Promosyona satın alma işleminizden önce veya sonra katılabilirsiniz ancak uygun müşterilerin işlemlerini 30 Kasım'a kadar tamamlamaları gerekmektedir. Bu nedenle promosyon şartlarına uygun davranan Vakıfbank müşterilerine 300 TL'ye kadar para iadesi yapılabilecektir.

Ekonomi Haberleri