Vakıfbank'ta hesabı olan mobilden başvursun! Bayram öncesi 2000 TL sürpriz ödeme verilecek

Türkiye'nin önde gelen bankalarından Vakıfbank, Ramazan ayında müşterilerine özel bir hediye sunuyor. Yeni düzenlediği kampanya kapsamında, toplamda 2 bin Türk Lirası değerinde indirim müjdesi veren banka, bu jestiyle müşterilerinin yüzünü güldürmeyi amaçlıyor. İşte detaylar...

Vakıfbank, müşterilerine özel Ramazan kampanyasıyla 2 bin Türk Lirası'na kadar indirim fırsatı sunuyor. Yapılan açıklamaya göre, VakıfBank Reserve, Private Card ve Platinum Plus Metal kartlarla tek seferde gerçekleştirilecek 2 bin lira ve üzeri restoran harcamalarının yüzde 10'u kadar, günlük en fazla bin lira, aylık ise en fazla 2 bin lira indirim sağlanacak. 

Ayrıca, VakıfBank Platinum Plus kartla tek seferde yapılan 2 bin lira ve üzeri restoran harcamalarının yüzde 10'u kadar, günlük en fazla 500 lira, aylık en fazla bin lira indirim kazanılabilecek.

VAKIFBANK'IN 2.000TL'LİK RAMAZAN SÜRPRİZİ! 


Vakıfbank'ın Ramazan kampanyasıyla ilgili detaylar şöyle:

Ek kartlarla gerçekleştirilen harcamalar kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.

E-ticaret, mobil temassız ödemeler, mail order ve yurt dışı işlemleri ile iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri kampanya kapsamında geçerli olmayacak.

İşlem iptal veya iade edilmesi durumunda, yapılan harcamaya ilişkin olarak verilen indirimler geri alınacaktır.

Kampanya, her kart için ayrı ayrı değerlendirilecek olup, ek kartlar arasında sadece Private Card ve Platinum Plus ek kartları kampanyaya dahil edilecektir.

Vakıfbank, kampanyayı dilediği zaman durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Ekonomi Haberleri