Vakıfbank emekli paketini açtı! 20.000 TL acil destek kredisi o tarihte ödenecek

Bankalar, emeklilere yönelik emeklilik ikramiye sistemiyle tüm dikkatleri üzerine topladılar. Vakıfbank, bu kapsamda emeklilik paketi müşterinin hesabına 20.000 TL yatıracak.

Emeklilerin büyük çoğunluğu asgari ücretin altında yaşamak zorunda kalıyor. Bu da büyük bir varoluşsal krize yol açıyor. Artık maaş artışı beklemeyen emekliler, emeklilik desteğine odaklanıyor. Bankalar, emeklilik destek kampanyalarını paket promosyonlara dönüştürerek emekli müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına yapıcı çözümler sunuyor.

VAKIFBANK emeklilik paketi!

Vakıfbank, emeklilik müşterileri açısından önde gelen bankalardan biridir. Emeklilerin kamu bankalarına olan güveninden Vakıfbank büyük fayda sağlayabilir. Sonuç olarak Vakıf Bankası'nın emeklilik promosyon kampanyaları ve ödemeleri yoğun incelemeye tabi tutuldu.

Vakıfbank, emeklilik paketinin iki farklı aşamadan oluştuğu görüldü. İlk aşamada emeklilerin maaş artışları yer alacak. Bu ödemeler iade edilemez, dolayısıyla iptal edilen müşterilere herhangi bir geri ödeme yapılmayacaktır. Bu kapsamda emeklilere 5.000 TL'lik emeklilik desteği verilecek. Temel olarak dört farklı maaş kademesi ve artışı var ancak asgari emekli maaşı 10.000 TL olup tüm emekliler aynı oranda artış alıyor.


Vakıfbank emeklilik paketinin ikinci ayağını ihtiyaç kredisi oluşturuyor. Emekli bir müşteri, Vakıfbank'ın emeklilik müşterisi olduğunda 36 ay vadeye sahip 15.000 TL tutarında bir ihtiyaç kredisi alacak.

Kredi taksitleri emeklinin maaşından aylık kesintilerle ödeniyor ancak ödeme takibine gerek kalmıyor. Kullandırılan 15.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisi derhal emeklinin banka hesabına aktarılarak kullanıma açılacaktır. Vakıfbank emeklilik paketi kapsamında emeklilik müşterilerinin banka hesaplarına önce 5.000 TL'si emekli desteği, ardından 15.000 TL'si ihtiyaç kredisi olmak kaydıyla 20.000 TL nakit yatırılacak.

Ekonomi Haberleri