Ünlü ekonomist altını doları bozdurup ona yatırın dedi! Bunu alanlar paraya para demeyecek

Yatırımcıları iki kez düşündürecek olan çağrı o isimden geldi. Milyonlarca yatırımcının beklediği yatırım araçlarını paylaştı. Piyasa hareketliliğini izleyerek altın, dolar, ev veya arsa sahibi olanların ilgisini çekerek bu yatırım aracını seçenlerin daha karlı olacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Ülkemizdeki yaşanan enflasyon nedeni ile piyasalarda hareketlilik sürekli olarak devam ediyor. o uzaman isim altın ve dolar alanların tercihlerini bu yatırım aracından yana kullanmaları için seslendi. Detaylar haberimizde...


NE ALTIN NE DOLAR NE EV NE VARSA SATIN BUNU ALIN! RAMAZAN KURTOĞLU “KÜRESEL KASIRGA GELİYOR!” BUNU YAPAN SAĞ ÇIKACAK

Yatırım piyasasında son dönemde yaşanan dalgalanmalar yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ramazan Kurtoğlu, bu dalgalanmalara ilişkin önemli bir uyarıda bulunarak yeni yatırım fırsatlarını paylaştı. Altın, dolar, konut, arsa gibi yatırım araçlarına sahip olanlara seslenen Kurtoğlu, şunları söyledi: “Bu fırsatı kaçırmayın! 

Ülkemizdeki kur farklılıklarının yatırımcılara çeşitli fırsatlar sunduğu bir dönemde uzmanlar çeşitli yatırım araçlarına dikkat çekiyor. Ramazan Kurtoğlu bu konuda dikkat çeken bir açıklama yaparak altın, dolar, gayrimenkul, euro gibi yatırım araçlarına alternatif önerdi. Bu yeni yatırım aracının, onu seçen yatırımcılara önemli kazançlar sağlayabileceğini söyledi.

Kurtoğlu'nun özellikle vurguladığı konu köydeki konut sorunudur. Köydeki evlerin satılmaması gerektiğine, yatırımcıların köydeki bu evleri alması gerektiğine inanıyor. Ayrıca sosyal ağlarda küresel ekonomik dalgalanmalara dikkat çeken uyarılar da paylaştı.

 Kurtoğlu, paylaşımında ev ve araba fiyatlarının aşırı arttığına dikkat çekerek, şunları söyledi: “İki eviniz varsa birini satmayı düşünmeyin. Büyük şehirlerde ev almak yerine kasaba ve köylere bakın. "Küresel ekonomik çalkantılar kapımızda, bu yüzden köydeki varlıklarınızı satmayın" tavsiyesinde bulundu.

Dolayısıyla yatırımcılar için kritik bir dönemde Ramazan Kurtoğlu'nun bu uyarıları yatırım kararlarını şekillendirmelerine yardımcı olabilir. Ancak her yatırımın risk taşıdığını ve dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini unutmamak önemlidir.

Ekonomi Haberleri