Ucuza gram altın almak için kritik tarih! Uzman isim açıkladı: Sonradan alan zarar eder

Yatırımcılar uzmanların açıklamalarını yakından takip ederken uyarılar peş peşe geliyor! Tüm detaylar haberimizde.

Altın yatırımcısı uzmanların açıklamalarını ve uyarılarını yakından takip ediyor. Elinizde para varsa hemen altın alın! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

UZMANLAR YATIRIMCILARI UYARDI

Altın piyasasında yaşanan dengesizlik son hızıyla devam ederken gram altın 1.650 TL, çeyrek altın 2 bin 700 TL seviyelerini gördü. Uzmanların açıklamalarına göre yakın zamanda altın piyasasında farklı bir tablo olması ve bu sene altının yatırımcısına çok kazandırması bekleniyor. 


ONS altın fiyatı da altın fiyatlarını baskılıyor. Dolar kurunda yaşanan yükseliş altın fiyatlarını da etkilerken uzmanlar sene sonuna kadar gram altının 2 bin TL seviyesine yükselmesini bekliyor. Aynı zamanda yükselişin Ekim ayından itibaren başlaması ve gram altının ilk olarak 2 bin 500 TL seviyesine daha sonra da 3 bin TL seviyesine yükselmesi bekleniyor. Türkiye en çok altın rezervine sahip ülkeler arasında 14. sırada yer alıyor ve sahip olduğu toplam altın rezervi 411.7 ton. İlk sırada ise 8133 tonla ABD ikinci sırada 3359 tonla Almanya yer alıyor.

Not: Haberimizde yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir. 

Ekonomi Haberleri