Türk Telekom hat sahiplerine az önce SMS gönderildi! 1500 TL para iadenizi hemen alın

Ziraat Bankası'nın Türk Telekom bağlantı sahiplerine özel kampanyası kapsamında müşterilere 10 iş günü içerisinde 1500 TL iade imkanı sunuluyor. Detaylar burada..

Türk Telekom bağlantı sahiplerine özel olarak hazırlanan heyecan verici bir kampanya başladı. Ziraat Bankası ile Akbank işbirliğiyle düzenlenen kampanya kapsamında Türk Telekom müşterileri için 1500 TL iade seçeneği sunulacak.

"Türk Telekom müşterilerine özel 1500 TL iade

Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre bu kampanya 31 Mayıs'a kadar geçerli. Türk Telekom müşterileri, “1040TURKTELEKOM” davet kodunu kullanıp Akbank mobil uygulamasını indirebilir ve “Akbank'a üye olmak istiyorum” butonuna tıklayarak kampanyadan yararlanabilir.

Akbank müşterileri ise Türk Telekom mobil ve internet fatura talimatlarını cari hesaplarından veya kredi kartından otomatik ödemeleri durumunda aylık 500 TL'ye kadar nakit, otomatik ödemelerde ise 500 TL'ye kadar para iadesi alacak. Ödenen faturaların toplamı 3 aylık dönemde 1500 TL'ye kadar çıkabilmektedir.


Ziraat ve Akbank Kampanyası

Ziraat Bankası ile Akbank, Türk Telekom abonelerine özel promosyonlar düzenledi. 18 Mart - 31 Mayıs tarihlerinin ​​arasında geçerli olan kampanya kapsamında, Akbank mobil uygulamasını indirip "Akbank'a üye olmak istiyorum" butonunu kullananlara, her ay 500 TL'ye varan para iadesi verilecek. Türk Telekom faturanız otomatik olarak tahsil edilirse eğer 3 aylık dönemde toplam 1500 TL'ye kadar çıkacaktır.

Bu kampanyadan faydalanmak için 18-80 yaş arasında olmanız yeterlidir. İadeniz takip eden ayda ilk 10 iş günü içerisinde vadesiz hesabınıza aktarılacaktır. Ayrıca birden fazla fatura ödediyseniz toplam tutar dikkate alınacaktır. Ödeme tutarının 500 TL'yi aşması durumunda maksimum iade 500 TL olacaktır.

Ekonomi Haberleri