Tüm ihtiyaçları bitiren 90.000 TL acil kredi! Akbank kredi musluklarını açtı

Akbank müşterilerine yeni bir kredi kampanyası hazırladı. Akbank'ın müşterilerine sunduğu kredi imkanının faiz oranı herkes tarafından merak ediliyor.

Akbank, müşterilerine yeni ihtiyaç finansmanı seçeneği hazırladığını duyurdu. Akbank'ın 90.000 TL tutarındaki kredilerini en düşük faiz oranlarıyla sunduğu yukarıdaki kampanya hakkında detaylı bilgiye haberin devamında ulaşabilirsiniz..

Akbank'tan en düşük faizli yeni ihtiyaç kredisi kampanyası!

Akbank'ın müşterileri için yeni hazırladığı kredi kampanyası finansman desteği arayan vatandaşları oldukça sevindirdi. Acil nakit ihtiyacı doğan vatandaşlara birçok seçenek sunan Akbank, düşük faiz oranlarıyla öne çıkıyor.


Akbank, müşterileri için özel olarak başlattığı yeni kredi kampanyası kapsamında, bu krediyi ihtiyaçları doğrultusunda kullanmak isteyenlere 90.000 TL limitle sunuyor. Ayrıca Akbank, 59.000 TL'nin altındaki kredi tutarlarına 36 ay, 50.000 TL'nin üzerindeki kredilere ise 24 ay vade imkanı getirdi. Ayrıca 3 ay ödemesiz kredi seçeneğinin faiz oranı da 3,39 olarak belirlendi. Müşteriler bu kredilere nasıl başvuruyor?

Akbank kredi başvuru detayları

Akbank'ın müşterilerine özel olarak başlattığı yeni kampanya, vatandaşlara sadece 90.000 TL kredi alma imkanı sunuyor. Bu krediye başvuru yapmak isteyen vatandaşlar nasıl başvuru yapacaklarını merak ediyorlar. Akbank kredi kampanyasına başvuruda bulunmak isteyenler şubeye gitmeye gerek kalmadan mobil uygulama veya internet bankacılığı üzerinden kolayca başvuru yapabilirler..

Ekonomi Haberleri