Tüm emeklilere o tarihte bayram ikramiyesi ödenecek! Listeye bakıp hemen öğrenin

Emeklilik ikramiyeleri 10-14 Haziran tarihleri ​​arasında banka hesaplarına aktarılacak. Emekliler bu ödemelerin hangi gün hesaplarına yatırılacağını merakla bekliyor. Bu ödemeler SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'ndan maaş alan emekliler için çok önemli.

Emeklilik ikramiyesinin detayları belli oldu. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı'ndan maaş alan emekliler, bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplarına geçeceğini merak ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, tatil ödeneğinin banka hesabına aktarılacağı tarihi duyurdu.

Emekli izin ikramiyesi bu yıl yüzde 50 artırılarak 2 bin TL'den 3 bin TL'ye çıkarıldı. Emeklilerin banka hesaplarına ilk ödeme Ramazan Bayramı öncesinde, ikinci ödeme ise Kurban Bayramı öncesinde hesaplarına aktarılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından bir açıklama yaparak emeklilik ikramiyelerinin ödeme tarihini duyurdu.

SSK, BAĞ-KUR, EMEKLİ SANDIĞI BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHİ BELLİ Mİ?


4C (Emekli Sandığı) çerçevesinde emekli maaşı alanların bayram ikramiyeleri 10 Haziran 2024'te

4B (Bağ-Kur) çerçevesinde emekli maaşı alanların bayram ikramiyeleri 11 Haziran 2024'te,

4A (SSK) çerçevesinde emekli maaşı alanların bayram ikramiyeleri 12-13-14 Haziran 2024'te ödenecek.

Emeklilerin bekledikleri bu tarihler artık belli oldu ve ödeme planları da kamuoyına duyuruldu.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİNİ KİMLER ALIYOR?

Emekli maaşı alanlar, dul ve yetim emekliler, 65 yaş (yaşlılık) yardımından yararlananlar, üst düzey sporcular, askeri maluliyet emeklileri, güvenlik güçleri, terörde yaralanan siviller, gaziler ve şehit yakınları ek maaş alabilmektedir. Bu gruplarda yer alan tüm emeklilerin hesaplarına belirlenen tarihte ikramiye aktarılacaktır.

Ekonomi Haberleri