TOKİ'den Ayda 4000 TL'ye 3+1 Ev Fırsatı: Hemen Başvurun!

Erzurum'da ev sahibi olma hayali kuranlar için müjdeli bir haber var. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), şimdi 3+1 düzenindeki konutları uygun taksitlerle satışa sunuyor. Başvurular 8 Eylül'e kadar devam edecek.

Erzurum'un Aşkale Kandilli bölgesinde inşa edilecek olan 10 adet konut, 4 bin 52 TL'den başlayan taksit seçenekleriyle vatandaşlara sunulacak. TOKİ, bu konutların detaylarını resmi web sitesinde açıkladı.

Başvuru Tarihleri ve Şartları

Başvurular 4 Eylül'de başlayacak olan TOKİ Erzurum konut projesi, 3 oda 1 salon düzenindeki evleri içeriyor. Başvuru süreci, 8 Eylül'de sona erecek ve başvurular e-Devlet sitesi üzerinden veya Ziraat Bankası'nın Ankara şubelerinden yapılabilecek.

Uygun Taksitlerle Ev Sahibi Olun

TOKİ'nin Erzurum Mamak TOKİ 2023 projesi için aylık taksitler 4 bin 54,01 Türk Lirası'dan başlıyor. Konut satışlarının heyecanla beklenen kura çekimi ise 14 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. Konut almak isteyenler için peşinat oranı yüzde 25 ve 180 ay vade imkanı sunulacak.

Fiyatlar ve Ödeme Seçenekleri

Projede yer alan konutların bedeli ise 972 bin 962 lira ile 1 milyon 115 bin 349 lira arasında değişiyor. Ayrıca, taksit tutarları en düşük 4 bin 54 lira, en yüksek ise 4 bin 647 lira olarak belirlendi.

TOKİ'nin Erzurum'daki bu konut projesi, ev sahibi olmak isteyenler için cazip bir fırsat sunuyor. Başvuruların 8 Eylül'de sona ereceği bu projeye ilgi duyanların hızla başvuru yapmaları öneriliyor. Unutmayın, TOKİ uygun taksitlerle ev sahibi olma hayalinizi gerçeğe dönüştürme fırsatı sunuyor.

Ekonomi Haberleri