THY'den Heyecan Veren Haber: Avantajlı Bilet Kampanyası Başladı!

Türk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan avantajlı bilet satışına başladı.

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları için Uygun Fiyatlı THY Seyahat Kampanyası

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, sınırlı sayıda koltuk için geçerli kampanyadan yararlanmak isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, avantajlı biletleri 9-19 Ekim tarihleri arasında satın alabilecekler.

Köstence, Batum ve Diğer Şehirlere Ucuz Seyahat Fırsatı

Bu özel kampanya, 1 Kasım 2023 ile 31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olacak ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için harika fırsatlar sunuyor. İşte kampanya dahilindeki bazı cazip fiyatlar:

Köstence'ye 119 Dolar

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, Köstence'ye sadece 119 dolar karşılığında seyahat edebilecekler.

Batum'a 129 Dolar

THY'nin bu kampanyasıyla Batum'a gitmek isteyenler için bilet fiyatları sadece 129 dolarla başlayacak.

Tiflis, Bükreş, Cluj ve Varna'ya 139 Dolar

Tiflis, Bükreş, Cluj ve Varna gibi şehirlere seyahat etmek isteyenler, bu özel kampanya ile 139 dolardan başlayan fiyatlarla seyahat edebilirler.

Sofya'ya 149 Dolar

Sofya'ya seyahat etmek isteyenler için uygun fiyatlı seçenekler 149 dolardan başlıyor.

Prag ve Budapeşte'ye 159 Dolar

THY'nin kampanyasıyla Prag ve Budapeşte gibi şehirlere ulaşmak artık daha ekonomik. Bilet fiyatları 159 dolardan başlayacak.

Krakow, Kşinev ve Riga'ya 169 Dolar

Kampanya kapsamında Krakow, Kşinev ve Riga'ya yapacağınız seyahatlerde fiyatlar sadece 169 dolardan başlayacak.

Tallin, Vilnius, Gence ve Nahçıvan'a 179 Dolar

Tallin, Vilnius, Gence ve Nahçıvan gibi şehirlere uygun fiyatlarla seyahat etmek isteyenler için kampanya büyük bir fırsat sunuyor. Bu şehirlere bilet fiyatları 179 dolardan başlayacak.

Bakü ve Varşova'ya 199 Dolar

Son olarak, Bakü ve Varşova gibi destinasyonlara seyahat etmek isteyenler için bilet fiyatları sadece 199 dolardan başlayacak.

Kampanya Detayları ve Rezervasyon

THY'nin bu özel kampanyası hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yapmak için THY'nin internet sitesini ziyaret edebilir veya "444 0 849" numaralı çağrı merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın ve düşlerinizdeki seyahate uygun fiyatlarla ulaşın!

Ekonomi Haberleri