Temmuz Sonuna Kadar Fırsat! Bu Banka, Harcamalarda 250 TL İndirim Sunuyor

Vakıfbank, Temmuz ayında yapılan harcamalarda 250 TL indirim fırsatı sunuyor! Vakıfbank Troy Worldcard ile 10.000 TL üzeri alışverişlerde geçerli olan kampanyaya katılın ve indirimden yararlanın. Fırsatları kaçırmayın!

Vakıfbank, internet sitesi üzerinden duyuruda bulundu. Ay sonuna kadar yapılan harcamalarda 250 TL indirim yapılacak.

Vakıfbank, internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Temmuz ayına özel olarak yapılan alışverişlerde ay sonuna kadar 250 TL indirim sağlanacak. Peki, kampanyanın detayları ve şartları nelerdir?

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan olaylar nedeniyle enflasyon arttı. Bu durumda vatandaşların alım gücü ciddi şekilde azaldı. Bu sebeple vatandaşlar, bankalar tarafından sunulan indirim kampanyalarını araştırmaya başladı. Biz de Uşak Gündem olarak bu tür indirimleri yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki, Vakıfbank tarafından sunulan bu kampanyanın detayları nelerdir?

VAKIFBANK, 250 TL İNDİRİM SUNUYOR

VakıfBank, internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını açıkladı. Buna göre Vakıfbank Troy Worldcard ile 1-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapacağınız toplam 10.000 TL tutarındaki alışverişe 250 TL indirim hediye edilecektir. Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kartlar ve sanal kartlarla yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilmeyecektir.

Bunun yanı sıra BusinessCard'lar, Bankomat Kart'lar, nakit çekim, iade, iptal ve puan kullanımı, yurt dışı işlemleri, para transfer işlemleri, düzenli fatura ödeme talimatları, anlık fatura ödemeleri ve Cep TL yüklemeleri de kampanyaya dahil edilmeyecektir.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Kampanyaya katılmak için VakıfBank Mobil uygulamasında bulunan "Cepte Kazan" bölümünde yer alan "Hemen Katıl" butonuna tıklamanız gerekmektedir. Katılımınızı 31 Temmuz tarihine kadar sağladıktan sonra alışverişinizi daha önce veya daha sonra yapabilirsiniz. Bir müşteri en fazla 250 TL indirim kazanabilecektir.

Ekonomi Haberleri