Telefonunuzu kontrol edin! Bu SMS geldiyse hesabınıza para yatırılmış olabilir!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından çiftçilerin teslim ettiği hububatlardan elde edilen imtiyaz bedellerinin hesaplara yatırılmaya başlandığı duyuruldu. TMO yaptığı duyuruda, ödemesini yapmış olan çiftçilere SMS ile bilgilendirme yapılacağını açıkladı.

Toprak Mahsulleri Ofisi'ne (TMO) ürün tedarik eden çiftçilerin beklediği duyuru geldi. TMO genel yönetimi ödemelerin hesaba yatırıldığını duyurdu.

Duyuruda, en geç 6 Haziran 2024'e kadar TMO'ya teslim edilen ürünlerin fiyatlarının bugünden itibaren üreticilerin hesaplarına yatırılmaya başlandığı belirtildi. TMO'nun sosyal medya hesabında tahıl ödemelerine ilişkin paylaşım yapıldı.

"HAYIRLI VE BEREKETLİ OLSUN"


Mesajda, 6 Haziran 2024 tarihine kadar TMO'ya teslim edilen ürünlerin fiyatlarının bugün itibarıyla üreticinin hesabına aktarıldığı belirtilerek şu ifadeler kullanıldı:

"Ücretli üreticiler SMS ile bilgilendirilecek. Ödemeler periyodik olarak devam edecek. Hayırlı ve bereketli olsun."

PANCAR ÇİFTÇİSİNE 709 MİLYON LİRA GÖNDERİLDİ

Diğer taraftan; Türkiye Şeker Fabrikası A.Ş. şeker pancarı üreticilerinden bugüne kadar hesaplarına 709 milyon lira avans yatırıldığını da bildirdi.

Şirkete ait sosyal medya hesabı X'te çapa avans öemeleri ile ilgili bir yazı yayınlandı. Şeker pancarı üreticilerinden şu ana kadar 709 milyon lira çapa avansının hesaplarına yatırıldığı belirtilen mesajda, "Üreticilerimize başarılar diliyorum. Destek bizden, üretim sizden." ifadelerine yer verildi.

Ekonomi Haberleri