Telefondan bir mesaj atana 15.000 TL geri ödemesiz para! Emeklilere ballı kaymaklı fırsat geldi

Cep telefonuyla başvuran emeklilere 15 bin TL destek verilecek. Türkiye İş Bankası, cep telefonuyla başvurularını tamamlayan müşterilerine 15 bin TL nakit yardımı ödeyecek. TC kimlik numaranızı yazıp gönderin, İş Bankası'ndan nakit paranızı hemen alın..

Türkiye İş Bankası tarafından başlatılan bir kampanyada cep telefonuyla başvurularını yapan emekli müşterilerine 15 bin TL nakit yardımı ödeneceği bildirildi. Kampanya kapsamında T.C. emeklileri kimlik numaralarını yazıp ibraz ederek İş Bankası'ndan nakit para alabilecek.

Türkiye İş Bankası'nın emeklilerin bütçelerine katkı sağlamayı amaçlayan yeni bir kampanya başlattığı bilgisi verildi. Bu kampanyada tüm emeklilere 15.000 TL tutarında promosyon nakit yardımı verilecek. İş Bankası, son dönemde emeklilik tasarruf desteğini genişleten bankalar arasında öne çıkmakta. Henüz başvuru yapmamış emekliler cep telefonundan İş Bankası'na başvurarak bu promosyondan yararlanabiliyor.

Milyonlarca emekli, Temmuz ayı emeklilik zammı yaklaşırken bankalara yöneliyor. Birçok banka SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ve EYT emeklilerine yönelik yüksek emeklilik tasarruf teklifleri sunuyor. İş Bankası, emeklilere ek ödeme yapmak için bütçeleri zorlayan bu yarışa katıldı. 4A, 4B, 4C ve EYT'den emekli olanlara bankaların kampanyaları devam ediyor. İş Bankası da geçtiğimiz günlerde bu konuyla ilgili yeni bir kampanya başlatarak mobil uygulamadan başvurularını gerçekleştiren emeklilere 15.000 TL nakdi yardımda bulunacağını duyurdu.


Türkiye İş Bankası emekli müşterilerini sayılarını artırmak adına promosyon ücretlerini de sürekli artırmayı hedefliyor. İş Bankası'na yeni fon tutarı açıklandı, özellikle İşcep uygulaması üzerinden başvuran emeklilere 15.000 TL'lik promosyon desteği verilecek.

İş Bankası'ndan emeklilik desteği almak isteyenlerin cep telefonlarına İşcep uygulamasını indirerek "Müşteri olmak istiyorum" seçeneğine tıkladıktan sonra emekli maaşlarını İş Bankası'na aktarmaları gerekiyor. Bu basit uygulama ile binlerce lira değerinde reklam desteği alabilirsiniz. Üstelik Türkiye İş Bankası'nın sunduğu reklam imkanları çok hızlı bir şekilde hesabınıza yükleniyor.

Emekliler, başvuru yaptıktan sonra sadece 3 gün içerisinde İş Bankası'ndan promosyon desteği alarak hane halkının maddi yükünü hafifletebiliyor. İş Bankası, kampanyaya katılım göstermek isteyen emeklilerden yalnızca üç yıl süreyle banka müşterisi olma taahhüdünde bulunmalarını istiyor.

Türkiye İş Bankası'nın hazırladığı promosyon kampanyasının 31 Ekim 2023'e kadar devam edeceği ve bu tarihten önce başvuru yapan emekliler İş Bankası'ndan promosyon desteği almaya hak kazanacağı bildirildi.

Ekonomi Haberleri