Tek kuruş masraf alınmayacak! Günde 400 TL öderim diyene 110 bin TL'lik kredi müjdesi

Son zamanlarda vatandaşların nakit ihtiyacı artmaya başladı. Bankaların kredi destekleri yakından araştırılırken dijital bankacılıkta düşük maliyetli bir kampanya vatandaşlara duyuruldu! İşte ayrıntılar.

Son birkaç yıldır hayatın her alanında vatandaşların bütçesini doğrudan etkileyen olumsuz gelişmelerin ardından nakit ihtiyacı artmaya başladı. Banka kredilerinin yakından takip edildiği bu aşamada dijital bankacılıktan düşük maliyetli bir kampanyayla müjdeli haber geldi.


Pandemi, savaş durumları ve çeşitli gelişmelerin etkisiyle uzun süre yüksek seviyelerde kalan enflasyon, hem bizde hem de dünyanın birçok ülkesinde ciddi sorunlara yol açtı. Merkez bankalarının enflasyon nedeniyle aldıkları faiz kararları döviz kurlarını rekor seviyelere çıkarırken, günlük yaşam koşullarının da bozulmasına neden oldu.

Günümüzde gerek enflasyon gerekse kur farkı nedeniyle tüm hizmet sektörlerinde büyük fiyat artışları yaşanmaya devam etmekte ve bu durum tüketicilerin nakit yardımına olan ihtiyacını artırmaktadır. Bu nedenle kredi kampanyaları için arama motorları sıklıkla arandı.

Kredi kampanyalarını gelirlerine göre dikkatle takip eden ancak çoğu zaman yüksek faiz oranlarıyla karşı karşıya kalan tüketiciler, Enpara'dan mutlu haber aldı. Dijital ortamda hizmet sunmanın maliyeti düşük olan ve bu avantajı tüketicilerle paylaşmayı tercih eden Enpara, açık bedelsiz ihtiyaç kredisi kampanyasına nasıl başvurulacağına ilişkin detayları paylaştı.

2024 OCAK ENPARA MASRAFSIZ İHTİYAÇ KREDİSİ

QNB Finansbank'ın dijital bankacılık kolu olarak hizmetlerine devam edecek olan Enpara, Ocak 2024'ten itibaren ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Banka, tüketicilere sunduğu ihtiyaç kredisi hizmeti için bildirim ücreti almadığını duyurdu. Ayrıca ürününde 36 aya varan vade avantajından faydalanmanın mümkün olduğunu belirten banka, desteğin üst limitini 250 bin TL olarak güncelledi.

ENPARA İHTİYAÇ KREDİSİ ÖRNEK MALİYET TABLOSU

Enpara'nın mobil uygulama ve internet bankacılığı sistemi üzerinden başvuruya açtığı kredi kampanyasının örnek maliyet tablosu şöyle:

Kredi tutarı: 115 bin TL

Vade sayısı: 12 ay

Faiz oranı: Yüzde 3,99

Taksit tutarı: 13.112,12 TL

Ekonomi Haberleri