Tek başvuruya 20.000 TL nakit hazır! Eşe dosta borcu olana düşük faizli kredi

2024 yılı Haziran ayında İş Bankası, müşterilerine yönelik özel bir finansman kampanyası başlattı. Başlatılan kampanya kapsamında acil nakit ihtiyacı olanlar için özel ödeme seçenekleriyle birlikte anında kredi verileceği belirtildi. Böylelikle de nakde ihtiyacı olanlara özel kredi kampanyasının detayları da belli olmuş oldu.

İş Bankası’ndan gelen yeni bir bildiride Kurban Bayramı öncesinde Anında Bayram Kredisi verileceği duyuruldu. Yapılan duyuruda, nakde sıkışanlara verilecek olan bu kredide özel faiz oranları ve vade seçenekleri sunulacağı kaydedildi. Herkesin ihtiyacına anında nakit sunan banka, krediye başvuru şartlarını ve yöntemlerini de sıraladı. Peki, özel faiz oranlarının uygulanacağı İş Bankası Anında Bayram Kredisi’ne başvuru detayları neler? İşte Anında Bayram Kredisi ve merak edilen tüm detaylar… 

2024 yılında yeni bir kredi kampanyası daha başlatan İş Bankası, Anında Bayram Kredisi ile nakde sıkışanlara finansman imkanı duyurdu. Finansmanla ilgili açıklama yapan banka, 250 bin lira, 100 bin lira ve 50 bin lira ile altındaki tutarlarda kredi kullandıracağını açıkladı. Vatandaşlara hızlı ve pratik bir şekilde finansman imkanı sunacağını kaydeden İş Bankası, vade seçenekleri ve başvuru detaylarını da açıkladı. 


Anında Bayram Kredisi başvuru detayları neler? 

İş Bankası, yaptığı kampanya kapsamında müşterilerine özel faiz oranlarıyla 250 bin liraya kadar finansman kullandıracağını duyurdu. Yaptığı duyuruda İş Bankası, 250 bin liraya kadar krediye 12 ay vade sunacağını kaydederken 100 bin lira ile 50 bin lira arasında olan kredilerde 24 ay vade sunulurken, 50 bin liranın altındaki krediler için azami 36 ay vade sunuluyor. 

Anında Bayram Kredisi’ne başvurmak için ise İşCep veya internet şube üzerinen gerekli adımları izlemek yeterli olacaktır. İşCep’in yanı sıra internet şube üzerinden de başvuru yapılabilen bu krediye yalnızca İş Bankası müşterileri başvurabiliyor.

Anında Bayram Kredisi faiz oranı ne kadar? 

Anında Bayram Kredisi kampanyası dahilinde kredi için sabit bir faiz oranı belirlenmedi. Bankadan yapılan açıklamalarda, kredinin müşterilere özel faiz oranlarıyla kullandırılacağı vurgulandı. Yani krediye başvuranlar, onay gelen faiz oranına göre krediyi kullanacaklar. 

Ekonomi Haberleri