TC Kimlik Numarası Sonu 0, 2, 4, 6 ve 8 Olanlara 20.000 TL Devlet Desteği Başladı!

Cumhurbaşkanı onayı ile nakit destek ödemesi başladı. Acil nakit paraya ihtiyacı olanlar için tam 20.000 TL'ye varan nakit desteği sağlanacak. Pazartesi ve salı günü başvuru yapanlar tam 20.000 TL ödeme alma fırsatına sahip olacak. Geç kalmadan Pazartesi ya da salı günü başvurunuzu yapın, ödeme hemen IBAN numarasına aktarılsın.

Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar için Akbank'tan yepyeni bir kampanya daha geldi. Acil nakit ihtiyacınızı Akbank aracılığı ile hızlı ve kolay kredi imkanları ile sağlamak artık mümkün. Akbank yeni ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında nakit ihtiyacı olan müşterilere 20.000 TL'ye kadar düşük faizli kredi fırsatı sağlıyor. Üstelik Akbank'ın bu kampanyasında son derece esnek geri ödeme seçenekleri de bulunuyor. Başvuru yapanlar Akbank'tan en uygun faiz oranları ile hızlı kredi kullanma şansını yakalayacak. Pazartesi ve salı günleri başvurunuzu hemen yapın, ödemeyi hemen kapın.

Akbank'ın Yeni Kampanyasında Şartlar Belli Oldu

Akbank'ın müşterilerine yönelik olarak başlattığı yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında bazı şartlar aranıyor. Bu şartlar arasında en önemli olanı Akbank müşterisi olmak. Yani sadece Akbank müşterileri kampanyadan faydalanabiliyor. Aynı zamanda 18 yaşından büyük olmak, düzenli bir gelire sahip olmak ve kredi puanının 1200 puan ve üstü olması da aranan diğer koşullar arasında bulunuyor. Akbank'ın yeni kredi kampanyası yapılacak olan kredi notu araştırılması sonucu veriliyor.

Başvurular İnternet Üzerinden Yapılabiliyor

Akbank kredi kampanyası kapsamında başvuru işlemleri internet bankacılığı aracılığıyla ya da mobil bankacılık üzerinden yapılabiliyor. Yani şubeye gitme şartı bulunmuyor. Başvuru yapmak isteyen adaylar başvuru formunu internet aracılığı ile doldurduktan sonra cep telefonlarına kısa mesaj geliyor ve kredi onaylanıyor. Kredisi onaylananlar nakit destek ödemesini ise en yakın şubeye giderek alabilecekleri gibi IBAN numarası üzerinden de alabiliyor.

Ekonomi Haberleri