TC kimlik numarası 0,2,4,6,8 ile bitenlere müjde! O banka 20 bin TL ödeme yapacak

TC kimlik numarasının sonuna göre ödeme yapılacak. İşte o bankadan müjde.

Yapı Kredi Bankası, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara hızlı ve kolay bir şekilde kredi imkanı sağlayan yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, TC kimlik numarasına bakılarak yapılan başvurular sonucunda, müşterilere aynı gün içinde kredi ödemesi yapılıyor. Banka, bu kampanya ile 36 ay vadeye kadar kredi kullanma imkanı sunuyor. İşte detaylar...

TC KİMLİK NUMARASININ SONU 0 2 4 6 OLANLAR DİKKAT ÖDEME YAPILACAK

Başvurular için, Yapı Kredi Bankası 1300 ve üzeri banka puanına sahip olan herkesi kabul ediyor. Başvurular sonucunda, ihtiyaç kredisi talep eden müşteriler 20.555 TL'ye kadar kredi kullanabiliyor. Banka, kredi kullanacak kişilerin banka puanının uygun olması durumunda gelir belgesi talep etmeden kredi onayı verebileceğini belirtiyor. Başvuru sonrasında kredi ödemeleri ve onaylanan krediler aynı gün içinde hesaplara yatırılıyor. İşte ayrıntılar...

Kampanya hakkında daha fazla bilgi veren Yapı Kredi Bankası, başvuruların TC kimlik numarası sorgulaması ile yapıldığını ve onaylanan kredilerin aynı gün içinde müşteri hesaplarına yatırıldığını vurguluyor. Kampanyaya katılmak isteyenler, Yapı Kredi Bankası şartlarına uygun olduklarını düşünüyorlarsa, ilk taksiti 90 gün ertelemeli olarak kredi kullanabiliyorlar.

Başvurular için SMS yolu da tercih edilebiliyor. Cep telefonlarından ücretli bir mesaj gönderilerek kredi onayı öğrenilebiliyor. Bireysel bir mesajla TC kimlik numarası ve aylık gelir bilgisi ile birlikte 40.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak mümkün.

Yapı Kredi Bankası'nın bu kampanyası, vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamak için hızlı ve kolay bir çözüm sunuyor. Kredi başvuruları hızlı sonuçlanıyor ve onaylanan krediler aynı gün içinde müşterilere ulaşıyor. Kampanyaya katılmak isteyenler, uygun şartlara sahip olduklarını düşünüyorlarsa, başvurularını yaparak ihtiyaç kredisi kullanma imkanına sahip olabilirler.

Ekonomi Haberleri