TC kimlik numarası 0,2,4,6,8 ile bitenler hesaplarına baksın! Sürpriz ödeme hesaplara yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş açıkladı! Ekonomik desteğe ihtiyacı olan ailelere milyarlarca lira ödeme yapıldı! Detaylar haberimizde...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında bu ay ihtiyaç sahibi hanelere toplam 4 milyar TL ödeme yapıldığını açıkladı. Bakan Göktaş, program aracılığıyla bugüne kadar sağlanan toplam destek miktarının 88,2 milyar TL'yi aştığını vurguladı.

Yazılı bir açıklama yapan Göktaş, sosyal yardımların adalet ve eşitlik ilkeleri doğrultusunda yönetildiğini belirtti. "Büyüyen ve gelişen Türkiye’mizin refahını paylaşma taahhüdümüzü sürdürüyoruz," diyen Bakan, geliri düşük olan hanelerin yanı sıra düzenli yardım alamayan dezavantajlı grupları da programa dahil ettiklerini ifade etti.


Bakanlık olarak sosyal yardım programlarının etkinliğini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Göktaş, "Toplumun her kesimine adil ve erişilebilir hizmet sunarak, vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan hizmet veriyoruz. Değişen hayat koşullarına uygun olarak programlarımızı bütüncül bir yaklaşımla yönetiyoruz" şeklinde konuştu.

Bu kapsamda, Türkiye Aile Destek Programı, sosyal yardımların daha etkili bir şekilde ulaşmasını sağlarken, ihtiyaç sahibi hanelerin yaşam standartlarını iyileştirmeyi hedefliyor.

Ekonomi Haberleri