Taksit ödediğinizi bile unutturacak! Ayda 3000 TL taksitle şipşak hazır 50.000 TL ihtiyaç kredisi

Nakit ihtiyacı olanlara ihtiyaç kredisi kampanyası geldi. Ayda sadece 3 bin TL taksit ile 3 ay geri ödemesiz kredi fırsatı sunuldu. İşte Ramazan ayına özel başlatılan kredinin detayları...

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla beraber birçok kişi en düşük faiz ve ödeme ertelemli kredi seçeneklerini yakından takip etmektedir. Son zamanlarda düşük faizli ve uzun vadeli kredi seçenekleri dikkat çekerek Akbank'tan bayram öncesi yeni fırsatlar geldi. 3 ay geri ödeme derdi olmadan sunulan 50 bin TL kredi kullanımı için avantajlar haberimizde yer aldı.

Akbank 50 bin TL ihtiyaç kredisi için paket hazırlanırken 3 ay ödeme erteleme imkanı sunularak nakit ihtiyaçlar karşılanıyor. Akbank'ın yeni kampanyasına başvuru yapmak için mobil uygulama üzerinden gerçekleşir. Şubelere gitmeye gerek kalmadan yapılacak başvurularda dijital imza ile anında onay alınır. Akbank tarafından sunulan bu kredi 31 Mart tarihine kadar kullanılabileceği belirtildi.

İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?
-18 yaşından büyük olmak
-TC vatandaşı olmak
-Gelir belgesi
-Kredi notunun 1200 puan ve üstü olması


AKBANK 50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ ÖDEME TABLOSU
Akbank tarafından 3 ay ödeme ertelemeli olarak kampanya başlarken 50 bin TL ihtiyaç kredisi aylık ödeme tablosu hesaplandı. 3 ay ertelemeli olarak sunulan kredide aylık 3.411 TL taksitle beraber 36 ayda ödeme gerçekleşir.

Kredi tutarı: 50.000 TL
Kredi vadesi: 36 ay
Kredi faiz oranı: %4,60
Kredi aylık taksit tutarı: 3.411,60 TL

Ekonomi Haberleri