Suyun bile tadı kaçacak... Damacana su fiyatları 3 haneye çıktı: Fiyatı görenler inanamıyor

Temel gıda maddelerinin fiyatlarının artmasının sonrasında şişelenmiş su fiyatları da artmaya başladı. 19 litrelik şişe suyunun fiyatına yüzde 15 oranı zam yapıldı. Bu artışla birlikte Erikli marka suyun fiyatı 115 TL'ye yükselirken, diğer markaların suları da aynı fiyattan satışa sunuldu.

19 litre Erikli marka suyun fiyatı son fiyat artışıyla 115 TL'ye çıktı. Diğer markalara ait 19 litre suyun fiyatı da aynı oranda artarak 95 TL'den 115 TL'ye yükseldi. Bu fiyat artışı bir bardak suyun fiyatını 1 TL daha yükseltmiş oldu.

Son zamanlarda temel gıda maddelerine yapılan zamların ardından şişelenmiş suyun fiyatı da arttı. 19 litrelik şişe suyunun fiyatına yüzde 15 oranı zam yapıldı. Erikli marka suyun fiyatı 115 TL iken diğer markaların 19 litre suları da aynı fiyata satışa sunuluyor.


Bir bardak suyun fiyatı 1 TL'ye yükseldi, sektörde genel fiyat seviyesi ise 95 TL'den 115 TL'ye çıktı. 19 litre Erikli marka suyun fiyatı son fiyat artışıyla 115 TL'ye çıktı. Bu artışla birlikte bir bardak suyun fiyatı da 1 TL'ye çıkmış oldu.

 Diğer popüler markalara ait 19 litrelik şişe sularının fiyatları da benzer oranda arttı. 

Ekonomi Haberleri