Süper Promosyon! Garanti'den Emeklilere Bayram Gibi Aralıksız Nakit! Sadece Bir Şartla Hesabınıza Hücum Ediyor..

Garanti Bankası, ara zam öncesinde promosyon ödemelerini güncelledi. Emekli vatandaşların gündeminde yer alan zam duyurularına bir yenisi daha eklendi. Emeklileri kendi bünyesine katmak isteyen Garanti BBVA, güncel ödemelerini paylaştı. Emekli vatandaşlar, tek şart ile promosyon ödemesine kavuşuyor. İşte tüm detaylar...

Ara Zam Öncesi Promosyon Güncellemesi

Ülkemizde yer alan milyonlarca emekli vatandaşın gündeminde olan promosyon ödemeleriyle ilgili güncellemeler devam ediyor. Emekli promosyon ödemeleri, 2022'den bu yana devam eden rekabetle birlikte sık sık güncelleniyor. Tartışma konusu olan promosyon ödemelerinde emekli vatandaşlar, en yüksek veren bankayı araştırmaya devam ediyor.

Garanti BBVA, yakından takip edilen promosyon açıklamalarına noktayı koydu. Emeklilikle ilgili yaşanan gelişmeler ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) güncellemesiyle hız kazanan rekabet, emeklilerin araştırmalarını sürdürmelerine neden oluyor.

Müşterilerini bünyesine katmak isteyen bankalar, yüksek promosyon ödemeleri ve cazip kampanyalar duyuruyor. Garanti BBVA, ara zam öncesinde promosyon güncellemesi yaptı.

Promosyon Başvurusu Nasıl Yapılır?

Emekli promosyon ödemelerindeki güncellemeler, belirli maaş aralıklarına göre yapılmaktadır. Garanti BBVA, promosyon alacak olan vatandaşlara en fazla 7.500 TL promosyon ödemesi sağlamaktadır.

Promosyon ödemesinden faydalanmak için en yakın Garanti BBVA şubesine başvurarak 3 yıllık taahhüt imzalamanız gerekmektedir. 3 yıl boyunca Garanti BBVA üzerinden maaşınızı alacağınıza dair imzaladığınız taahhüt sonrasında, maaş aralığınıza göre promosyon miktarı hesabınıza yatırılacaktır.

Garanti BBVA Emekli Promosyon Ödemeleri

Maaş aralığına göre verilen emekli promosyon ödemeleri şu şekildedir:

  • 0 - 3.500 TL aralığındaki emeklilere 4.500 TL,
  • 3.500 - 7.500 TL aralığındaki emeklilere 5.250 TL,
  • 7.500 - 10.000 TL aralığındaki emeklilere 6.750 TL,
  • 10.000 TL ve üzerinde maaş alan emeklilere 7.500 TL olarak belirlenmiştir.

Ekonomi Haberleri