Şubat ayına özel ballı kaymaklı kredi! Bir kuruş faizsiz 30.000 TL verilecek

Akbank faizsiz 30 bin TL dağıtıyor! Yeni müşteri olmanız yeterli! Ayrıntılar haberimizde...

Akbank, finansal zorluklarla başa çıkan müşterilerine destek olmak amacıyla başlattığı 30 bin TL faizsiz kredi kampanyasını duyurdu. Banka, özellikle yeni müşteri çekmek adına 22-31 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olan bu avantajlı kampanyayı, müşteri talepleri üzerine 25 Şubat'a kadar uzatma kararı aldı.

Kampanya kapsamında, Akbank Mobil uygulamasını indiren müşterilere ilk aşamada 10 bin TL'ye kadar faizsiz ihtiyaç kredisi imkanı sunuluyor. Başvuru süreci oldukça kolay; uygulama üzerinden "Akbanklı olmak istiyorum" seçeneği işaretlendiğinde, müşteriler uzaktan müşteri kazanımını tamamlamış oluyorlar.


Hayat sigortası sahibi müşterilere ek avantajlar sunulan kampanya, sigortası olmayanlar için aylık yüzde 3,5 faiz oranıyla destek sağlıyor. Ayrıca, 20 bin TL'ye kadar faizsiz taksitli avans kampanyası da müşterilere sunuluyor. Bu kampanyadan faydalanmak isteyenler, Akbank Mobil uygulaması üzerinden "Akbank’a üye olmak istiyorum" ifadesiyle başvuru yapmalı. Başvuruların 25 Şubat 2024 tarihine kadar onaylanması gerekiyor.

Akbank, bu kampanyalar aracılığıyla müşterilerine mali rahatlama sağlarken, ekonomik zorluklarla mücadele eden vatandaşlara önemli bir destek sunuyor. Detaylı bilgi ve başvuru için Akbank'ın resmi web sitesi ziyaret edilebilir. Banka, müşterilerine sunduğu avantajlarla finansal konularda daha güvende hissetmelerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Ekonomi Haberleri