SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklisine bedava fatura! O tarihten sonra kallavi indirim var

Emeklilerin yüzünü güldürecek haber geldi! Faturalar indirimli olacak! Detaylar haberimizde.

En düşük emekli maaşının 10.000 TL olması emeklileri hiç memnun etmezken bankalar emeklileri düşünerek güncel kampanyalar yapmaya devam ediyor. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

EMEKLİLERİN YÜZÜ GÜLECEK

Pek çok emekli tarfından temmuz ayı zammı merakla beklenirken öte yandan emeklilere yapılan ek destekler araştırma konusu oldu. Bazı belediyler Emekli Kart çıkartıp emeklilere çeşitli yardımlarda (fatura, toplu taşıma gibi) bulunuyor. Belediyelerin yanı sıra bazı bankalar da fatura için indirim kampanyaları düzenliyor. Bu bankalardan birisi ise QNB Finanasbank. QNB Finanasbank, düzenlediği güncel kampanya ile müşterilerine 300 liraya kadar ParaPuan hediye edeceğini açıkladı. Kampanyaya göre QNB Finanasbank vadesiz hesap üzerinden ya da CardFinanas ve ONB First logolu kredi kartıyla 1-30 Haziran arasında verilecek otomatik ödeme talimatı başına 100 lira toplamda 300 liraya varan yirmi beş gün geçerli ParaPuan hediyesi verilecek.


Kredi kartından ödül kazanmak adına talimat verilen faturanın 29 Kasım'a kadar bir defa ödenmesi yeterli sayılacak. Hesaptan verilecek talimatlar adına 31 Temmuz'a kadar ilgili fatura ödemesi yapılması koşulu aranacak. Kazandığınız ParaPuanlar 1-10 Ağustos arasında CardFinans nakit, CardFinans ya da QNB First logolu karta yüklenecek. Ödeme tarihinde kredi kartınızın limiti yetersiz olursa fatura ödenmeyecektir. Promosyon yalnızca Cardfinans ve QNB First logolu kartlar için geçerli olacak.

Ekonomi Haberleri