SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerinin gözleri yuvasından çıkacak! Bir başvuruyla 10.000 TL hesaba yatıyor

Emekliler bu ay paraya doyacak! Promosyon tutarları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kasım ayında milyonlarca emeklinin maaşları ödenmişti. Geçen hafta SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşları ödenmeye başlamış ve 28 Kasım'a kadar devam edecekti. Ayrıca Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi olarak her emekliye 5000 TL ödenecekti.

Emekli maaşlarının ödenmeye başlamasının hemen ardından, emekliler bankaların son zamanlarda sundukları kampanyalar hakkında araştırma yapmaya koyulmuşlardı. Bankalar resmi internet sitelerinden Kasım ayı itibariyle sundukları emekli promosyonları hakkında kamuoyunu bilgilendirmişti.

Akbank, maaşını üç yıl boyunca kendinden alacak emeklilere, maaş miktarlarına göre farklı tutarlarda promosyon ödemesi yapacağını duyurmuştu. 0-3.499 TL arası maaş alanlara 6000 TL, 3.500-7.499 TL arası maaş alanlara 7000 TL, 7.500-9.999 TL arası maaş alanlara 9000 TL ve 10.000 TL ve üzeri maaş alan emeklilere ise 10.000 TL tutarında promosyon ödeneceği bildirilmişti.

Emekliler bankaların sunduğu bu kampanyaları yakından takip etmeye başlamışlardı. Özellikle ocak ayında emekli maaşlarına yapılacak zamla birlikte, promosyon tutarlarında da artış bekleniyordu. Emekli dernekleri ve sendikaları, promosyonlardaki olası değişikliklerin bankalarca internet siteleri ve sosyal medya kanalları üzerinden duyurulacağını ifade etmişti.

Kasım ayında emekli maaş ödemeleriyle birlikte banka promosyonları da yakından takip edilmişti. Ocak ayı itibariyle maaş artışının promosyonlara da yansıyacağı öngörülürken, emekliler banka internet sitelerini ve paylaşımları takibe devam edeceklerdi.

Ekonomi Haberleri