SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerine Temmuz sürprizi! Maaşlara tek seferlik ek ödeme

Yeni haftanın ilk müjdesi 4A, 4B ve 4C sınıflarındaki emeklilere duyuruldu. Emeklilik ödenti numaranızın son rakamına göre Salı ile Çarşamba günleri hesabınıza 17.500 TL tutarında ek ödeme yatırılacaktır.

Milyonlarca emekli, Temmuz 2024'te emeklilik ödemelerinde artış bekliyor. Arttırılan ödemeler 17 Temmuz'da başlayacak ve SGK'nın açıkladığı takvime göre emeklilerin IBAN numaralarına aktarılacak. Öte yandan artışların devam etmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu hafta asgari emekli maaşına ilave artışlar açıklaması bekleniyor.

Emekliler kaygılı görünmeye devam ederken, herkesi şaşkına çeviren bir açıklama yapıldı. 4A, 4B veya 4C emeklisi olmasına bakılmaksızın salı ve çarşamba günleri emeklinin IBAN numarasına ek ikramiyelerin ödemeleri yapılacak. Emekli kontenjan numarasının son rakamına göre ödenen ikramiye tutarı 17.500 TL şeklinde belirlendi.

Emekli ikramiyesi artırımlı maaş ödemesi başladı!

Temmuz ayından itibaren emekli maaşı artış oranı açıklandı. SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine yüzde 24,73 oranında zam yapılacak ancak asgari emekli maaşı sağlanmasına yönelik çalışmalar devam edecek. Bu arada emekli maaşlarının artırılmasına yönelik planlar da açıklandı. SGK'nın açıkladığı takvime göre emekli maaşı ödemeleri her ayın 17'sinde yapılmaya devam edecek. SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine emekli maaşı ödemeleri, tahsis numarasının son rakamına göre 17-28 Temmuz tarihlerinin arasında yapılacak.

EK İKRAMİYE MÜJDESİ


Emekliler maaş planlarını sabırsızlıkla beklerken aynı zamanda ek ödemeleri de takip ediyor. Akbank'tan emeklileri şaşırtan bir haber geldi. Emekli maaşı artışının ardından Akbank promosyon ödemesi rakamlarını güncelledi. Akbank, emeklilere yaş maaş aralığına göre minimum 12.000 TL, maksimum 15.000 TL tutarında promosyon desteği hiçbir ek koşula bağlı olmaksızın sunmaktadır.

Ayrıca emekli maaşını Akbank'a aktaran ve Akbank'ın ana kart ürünlerinden bir tanesini kullanan emekliler, 2.500 TL değerinde hediye çeki kazanma şansına sahip oluyorlar. Bu ödeme Akbank'ın toplam promosyon tutarını 17.500 TL'ye kadar artırıyor.

Akbank'ın cömert ve cazip kampanyasına başvurular 31 Temmuz'a kadar devam ediyor. Akbank'ın yeni reklam kampanyasına 4A, 4B ve 4C emekli maaşı alan herkes katılabiliyor. Tek şart emekli maaşınızı 3 yıllığına Akbank'a aktarıp oradan alacağınıza söz vermenizdir. Bunun dışında başka bir koşula gerek yoktur.

Akbank müşterisi olan emekliler promosyon desteğinden üç iş günü içerisinde yararlanabilmektedir. Ayrıca Akbank emeklilere çok cazip kredi seçenekleri sunmaktadır. 50.000 TL'ye varan düşük faizli ihtiyaç kredisinin yanı sıra 25.000 TL'ye kadar faizsiz kredi desteği sağlanıyor.

Ekonomi Haberleri