Son rakamları 0-6 arasında olanlara özel fırsat: Banka, ay sonuna kadar 40.000 TL kredi imkanı sunuyor!

QNB Finansbank ve Enpara Bankası, son hanesi 0-8 arasında olanlara özel 40.000 TL kredi fırsatı sunuyor. Düşük faizle, 36 ay vadeyle nakit ihtiyacınızı hemen karşılayın! Başvurunuzu hızlıca yapın!

QNB Finansbank ve Enpara Bankası'nın TC kimlik numarasının son hanesi 8 ile 0 arasında olan vatandaşlara özel başlattığı kampanya hakkında bilgi verildi. Bu kampanya kapsamında, müşterilere 40.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi verilecek ve düşük faiz oranlarıyla finansal destek sağlanacak. Kredi başvurusunda bulunmak isteyen bireysel müşterilerin kredi puanlarının 1500 ve üzeri olması, daha önce bankalardan kredi veya kredi kartı kullanmamış olmaları ve düzenli bir gelire sahip olmaları gerekmektedir. 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturan müşteriler, kampanya kapsamında şubeler veya telefon aracılığıyla başvuruda bulunabilirler. Başvuruların uygun olması durumunda, aynı gün içinde hesaplara ödemeler yapılacaktır.

QNB Finansbank ve Enpara Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenler, internet bankacılığı uygulamalarını kullanarak en kolay ve hızlı şekilde başvuru yapabilirler. QNB Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusu için, müşterilerin TC kimlik numarasını 50 30 numarasına SMS olarak göndermeleri yeterli olacaktır. Onay alındıktan sonra en yakın banka şubesine giderek başvuruyu tamamlayabilirler. Enpara Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler ise bankanın resmi internet sitesine girerek kredi başvuru formunu doldurmalı ve işlemi hemen tamamlamalıdırlar.

Ekonomi Haberleri