Son Dakika: Dolar/TL ve 24 Ayar Gram Altında Dakikalar İçinde Hızlı Yükseliş

Son dakika haberi: Piyasalarda az önce hareketlilik başladı. Edinilen bilgilere göre gram altın ile dolar kurunda dakikalar içinde hızlı yükseliş görüldü.

Son dakika : Dolar ile altında hızlı yükseliş.

Piyasalardan son dakika haberi geldi. Gele nson rakamlara baktığımızda gram altın ile dolar kurunda kısa süre içinde sert yükseliş görüldü. Piyasaların önceki gün açılması ile yatay seyreden, daha sonra düşüşe başlayan dolar kuru ile gram altında bugün yaşanan yükseliş dakikalar içinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre dolar kurunda dakikalar içinde 10 kuruş değer kazanırken gram altın 9 TL arttı.

DOLAR / TL PARAMETRESİ

Döviz kurunda yaşanan yükselişe baktığımızda grafik şu şekilde oluştu.

Sabah 7.80 TL seviyesinde olan dolar kuru 7.90 TL 'ye geldi.  Euro kuru ise 9.45 TL

GRAM ALTIN

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre gram altın 455 TL seviyesine yükseldi. Sabah saatlerinde 446 TL seviyesinde olan gram altında grafik şu şekilde:

Altının ons fiyatı ise 1792 dolara çıktı. Kaynak: alin. in

ÇEYREK ALTIN

Çeyrek altın 745 TL'ye yükseldi. 

DailyFX Stratejisti Margaret Yang," Zayıflayan ABD doları bugün altın fiyatlarını desteklemiş görünüyor. Altın geçen hafta 1.800 dolar olan destek seviyesini aşı iyimserliği ve mali teşvik paketine dair ümitsizliklerle kuvvetli bir ivmeyle kırmıştı. Teknik destek seviyesi ise şu an 1.750 dolar civarında olabilir." dedi.

Ekonomi Haberleri