Sigarayı bırakan arsa tapusunu kapıyor! Milli Emlak bedavadan tapu dağıtıyor!

Nakit birikimlerini değerlendirmek isteyenlere müjde! Milli Emlak satışları başladı! Tüm detaylar haberimizde.

Aylık sigara parasına arsa sahibi olabilirsiniz! Bu illerde satışlar başladı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MİLLİ EMLAK ARSA SATIŞLARI

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son duyurulara göre Artvin Şavşat ilçesinde 6 tane gayrimenkul satışı yapılacak. Konutların büyüklükleri 92.25 metrekare ile 1.688.86 metrekare arasında değişen arazilerde olacak. Satış bedelleri 12 bin TL ile 200 bin 500 TL aralığında değişecek. Başvuru için gereken teminat bedeli 3 bin 600 TL ile 60 bin 150 TL aralığında değişiyor. Aynı zamanda Osmaniye ilinde de 3 Eylül tarihinde toplam 16 arsa satışı yapılacak. Satışlar Merkez Yarpuz, Akyar, Kayalı, Şarpınağzı köylerinde ve Cevdetiye Yeşiltepe Mahallesinde yapılacak. 


Arsa büyüklüğü 26.23 metrekare ile 2.426.04 metrekare aralığında değişecek. Arsaların fiyatları 32 bin 300 TL ile 1 milyon 539 bin TL aralığında değişirken teminat bedelleri 9 bin 500 TL ile 310 bin TL aralığında değişiyor. Satılacak olan gayrimenkul ve arsaların satışları ihale usulüyle yapılacak ve ihaleye katılacak vatandaşların gerekli olan teminat bedeli ile başvuru belgelerini eksiksiz ve doğru şekilde ibraz etmeleri gerekiyor. Satın alım yapan vatandaşlar taksit ödemelerini iki sene boyunca aylık olarak yapabilecekler. Artvin ve Osmaniye illerinde vatandaşın bütçesine uygun başlatılan satışlarla ilgili detaylı bilgilere ve başvuru için gerekli belgelere Milli Emlak Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Ekonomi Haberleri