Sıfır otomobillerde beklenen fırsat geldi! Markalar indirim bayrağını kaldırdı: İşte en ucuz otomobiller

Sıfır otomobil alacaklara müjdeli haber gelirken dev fırsat sunuldu. Otomobil fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmesi için nefesler tutuldu. İşte ekim sıfır araç kampanya detayları...

İkinci elde fiyatlarda yüzde 10-15 oranında indirim yaşanırken sıfır otomobillerde dev kampanya yaşandı. 6 gün sonra sona erecek olan bu kampanya için harekete geçildi. İşte markalara göre ekim ayı kampanyaları başladı.

FİAT

Geçtiğimiz günlerde aile otomobili olarak tercih edilen Fiat, ekonomik olarak bilinirken 300 bin TL peşinatla satın alınır. Lüks seçenekler yerine aile otomobillerin tercihi olurken özellikle Fiat Egea, Fiat Fiorino bu tür araç arayan alıcılar arasında en iyi seçenek olarak belirlendi.

Fiat Fiorino modeli için yerli üretim yapılırken 15 bin TL'lik indirimle beraber 537 bin 900 TL'ye kadar düşüşler yaşandı. Marka müşterilerine bu model üzerine 200 bin TL'lik özel kredi desteği sağlanırken 18 ay vadeli kredi kampanyasıyla 337 bin 900 TL peşinatla satın alınır.


Fiat Egea, modelinde yeni kampanyalar başlarken Ekim ayı kampanyasının detaylarıyla potansiyel olarak Egea modeli üzerine 200 bin TL'y kadar kredi seçeneği sağlandı. 24 ay vadeli ve yüzde 3,68 faiz oranıyla kullanılıyor.

TOYOTA

Corolla Sedan, 180 bin TL'ye kadar indirim uygulanırken 1 milyon 2 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla indirim uygulanıyor. 12 ay vadeli sıfır faizli kredi fırsatı sağlanıyor.

HYUNDAİ

C-SUV segmentindeki popüler modeli Tucson'un sınırlı sayıda Comfort donanım seviyesi, 1 milyon 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkartılıyor. B-SUV segmentinin en çok sevilen modellerinden olan Bayon ise Elite donanım seviyesi 60 bin TL'ye varan indirim imkanı sağlanıyor. Geçen aylarda satışa çıkartılan Kona ve yeni Elantre ise 200 bin TL 12 ay, 1,99 faiz imkanıyla kullanıma sunuluyor.

Ekonomi Haberleri