Sıfır otomobilde ocak ayı kampanyası! Dünya devleri dize geldi: O markalarda dev indirim başladı

Araç sahibi olmak istiyorsanız bu haber tam size göre! Bu markalarda indirim başladı! Tüm detaylar haberimizde.

Fiyat artışları devam ederken dev otomobil markalarının kampanyaları son hızıyla devam ediyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MARKALARDAN ARAÇ KAMPANYASI

Son dönemlerde hem sıfır araç hem ikinci el araç fiyatları günden güne artmaya devam ederken araç markalarının yaptığı kampanyalar yakından takip ediliyor. Fiat markası milyonlarca insan tarafından tercih ediliyor ve sıfır araçlarında sık sık kampanya yapılıyor. Fiat elektrikli araç modellerinde iddialı olurken 500E modeliyle de kullanıcıların ilgisini çekiyor. Hyundai markası da yeni seneye girmeden önce fiyat listelerini paylaştı. Markanın elektrikli aracı olan IONIQ 5 ve 6 modelleri elektrikli araç sahibi olmak isteyen kullanıcıların dikkatini çekerken marka pazardaki rekabeti artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Toyota markası 2023 senesinin son ayında çıkacak olan yeni modelleri paylaştı. 


Toyota markasının Corolla, Yaris Cross, Camry, Cruiser Prado modelleri tasarımları ce performanslarıyla kullanıcıların dikkatini çekiyor. Aynı zamanda hibrit motor seçeneği de çevreye zarar vermediği için tercih ediliyor. Renault markası da yeni sene başlar başlamaz yeni modellerini paylaştı. Clio, Taliant, Kleos, E-Tech modelleri kullanıcıların dikkatini çekti. Clio ve Taliant modeller markanın en çok satan modelleri listesinde yer alıyor. Araç modelleri modern tasarımları ve son teknoloji olmaları sebebiyle kullanıcıların ilgisini çekiyor. SUV kategorisinde olan Kleos model de geniş iç hacmi ve konforlu koltuklarıyla kullanıcılara rahat bir sürüş deneyimi sunuyor. Elektrikli modellerinden olan E-Tech modellerin arasında da Captur, Megane, Arkana gibi modeller yer alıyor ve elektrikli araç kullanmak isteyen kişilere iyi bir deneyim sunuyor. Yeni senenin gelmesiyle birlikte araç piyasasındaki fiyatlarla ilgili güncellemeler de peş peşe gelmeye başladı. Farklı markalar tarafından başlatılan performansa ve kategoriye göre kampanyalar epey ilgi çekerken firmalar fiyat listelerini güncellemeye devam ediyor. 

Ekonomi Haberleri