Sıfır otomobil almak isteyene bütçe dostu model! Fiyatı 1 milyonun altına indi

Türkiye'nin çok ünlü İtalyan markası Fiat, Egea otomobil modeline yönelik 'yok artık' dedirten bir kampanyasının duyurusunu yaptı. Bu kampanya ile otomobilin fiyatı 1 milyon TL'nin altına düşürüldü. Detaylar burada..

Fiyat listesine göre; Türkiye'nin en çok satan otomobilleri arasında yer alan Fiat Egea'nın fiyatı 969.900 TL'den başlıyor. Fiyatlar seçeneklere göre değişmektedir. Peki Fiat Egea 2024'ün kampanya sonrası fiyatı ne kadar? İşte kampanyanın tüm detayları..

2 Ağustos'a kadar sürecek kampanyayla ilgili oto.fiat.com.tr'de şu açıklama kullanıldı:


“Kampanyada belirtilen 799.900 TL fiyat, anahtar listede yer alan indirimli bir türe uygulanmıştır. Anahtar teslimi tavsiye edilir. Egea Sedan 1.4 Fire 95 CV modellerinin fiyatıdır. Metalik renkler ve ek donanımları içermemektedir. Kampanyadaki indirim oranı ve indirim tutarı modele göre değişiklik göstermekte olup, kampanya kredi kampanyalarına uygun sonuçlandırılamaz. Fiat, dilediği zaman kampanya koşullarını değiştirme ya da tamamen sonlandırma hakkını saklı tutar. Detaylı bilgi almak size en yakın Fiat showroom'uyla iletişime geçebilirsiniz."

Kampanya, Egea modelinin tüm modellerini kapsayacak şekilde önümüzdeki ayın 2'sine kadar geçerli olacak.

Ekonomi Haberleri