Sıfır araçta son fırsat! Bu fiyattan almak için sadece 20 gün kaldı

Kampanyalı araç satın almak için son günler! Tüm detaylar haberimizde.

Son 20 gün kaldı! Araç sahibi olmak istiyorsanız bu fırsatı iyi değerlendirin! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KAMPANYALI ARAÇLARDA SON 20 GÜN

Sıfır araç almak isteyen vatandaşlara önemli uyarılar yapıldı. 2023 senesinde üretilen sıfır araç satışları için kampanyaların bitmesine kısa bir süre kaldığı öğrenildi. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği Başkanı Hayrettin Ertemel açıklamasında şu sözlere yer verdi; 'Sonbahar aylarından itibaren oluşan uygun zemin ve taleplerin düşmesi sebebiyle ikinci el ve sıfır otomobil fiyatlarına yüzde 15-20 arasında indirimler başladı. Kampanyaların stok adetlerine göre 2024 senesinin ilk aylarına kadar uzatılması bekleniyordu. 


Gelinen noktada Ocak ayı itibariyle stokları azalan ya da tükenen modellerde kampanyalar sonlandı. Stok adetleri yüksek olan modellerin kampanyaları sürüyor. Bu araçlardaki kampanyalarında en fazla 1 ay ile 1.5 ay arasında bitmesi bekleniyor. Sıfır araç pazarında en ucuz fiyatlama 813 bin TL ile Kia markası Picanto modeline ait. Seat Ibiza, Fiat Egea, Opel Corsa, Citroen C3 modelleri de en ucuz otomobil modelleri olarak biliniyor. Sınırlı sayıda marka 2024 model araç satışlarını sunmaya başladı. 2024 model araçların tam anlamıyla piyasaya çıkması Şubat, Mart aylarını bulabilecek. 2023 senesi sıfır araçlar yeni yılda bir miktar zamlanacak. Birkaç marka dışında henüz fiyat açıklaması yapılmadı.' 

Ekonomi Haberleri