Sıfır araç kampanyasına Hyundai damga vurdu! 6 ay erteleme fırsatıyla satışlar başladı

Otomobil devi Hyundai, herkesi araç sahibi yapacak avantajlı kampanyasını duyurdu. Araç üretici firma, yalnızca bir modeli için geçerli olan yeni kampanyasının ay sonuna kadar geçerliliğini koruyacak olduğunu belirterek detayları paylaştı.

Otomotiv sektörünün devlerinden biri olan Hyundai, araç almak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Yalnızca belirli bir modeli için geçerli olan bu yeni kampanyasıyla firma, ekim ayının sonuna kadar sürecek olan avantajları açıkladı.

Hyundai, Güney Kore'nin gurur duyduğu otomobil markalarından biri olarak, müşterilerine özel bir kampanya sunmaya karar verdi. Bu kampanya, otomobil alıcılarına ödeme erteleme seçeneği ve özel kredi destekleri sunarak onları heyecanlandırmayı hedefliyor. Hyundai'nin bu kampanya kapsamındaki detayları da oldukça merak ediliyor.


Hyundai, otomobil alıcılarını heyecanlandıracak yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, belirli kriterlere uyan bireysel müşterilere finansman desteği sunulacak ve 31 Ekim 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Güney Kore merkezli otomobil devi Hyundai, otomobil tasarımları ve performans özellikleriyle sektörün önde gelen firmalarından biri olmayı sürdürüyor. Şimdi ise i20 N modeli için özel bir kampanya düzenleyerek otomobil piyasasına hareket getiriyor.

Otomobil fiyatlarının artması nedeniyle müşteri kaybetmek istemeyen Hyundai, bu kampanyayı bireysel müşterilere yönelik olarak hazırladı. 2023 model i20 N için sunulan kredi hizmeti, Garanti BBVA, Yapı Kredi ve Türkiye Ekonomi Bankası Oto Finans aracılığıyla sunulacak. Başlangıç faizi yüzde 3,79 olan bu özel kredi kampanyası, ödemelerin 6 aya kadar ertelenebileceği bir fırsat sunuyor. Türkiye Ekonomi Bankası (YTEB) müşterileri için ödeme erteleme süresi ise 3 ay olarak belirlendi.


Hyundai, i20 N modelinin ekim 2023 fiyatlarını da duyurdu. Buna göre, 2023 model i20 N, 1.6 T- GDI 204 PS benzinli motor seçeneği ve manuel şanzımanıyla 1 milyon 295 bin TL'den satışa sunulacak. Bu fiyatlandırma kampanya süresince geçerli olacak. Hyundai'nin bu kampanyası, otomobil alıcılarına cazip fırsatlar sunarak sektörde dikkat çekmeyi hedefliyor.

Ekonomi Haberleri