Sıfır araç arayanlara fiyatıyla göz kırpan model! İkinci elden bile ucuz!

Sıfır kilometre otomobil pazarında yılın son fırsatı açıklandı. Otomobil firmaları yılsonuna hazırlanırken, envanterlerinde kalan son araçları da tüketmeyi planlıyor. Yeni yıla girmeden vatandaşın yüzünü güldürecek haber o otomobil firmasından geldi. Detaylar haberimizde...

Yeni yılda otomobil sahibi olmak isteyenler ve bu fırsatı kaçırmak istemeyenler için Citroën özel finansman planı sunuyor. İşte detaylar...

CİTROEN’DEN YILIN SON SIFIR KİLOMETRE OTOMOBİL FIRSATI

Bu yılın sonlarında otomobil fiyatlarının artacağı bir ortamda Citroën, hafif ticari araç segmentinde öne çıkan Berlingo van modeli için mükemmel bir fırsat sunuyor. 491.700 TL depozitolu anahtar teslimi Berlingo minibüs, ekonomik ve sağlam yapısıyla dikkat çekiyor.

CİTROEN, YILIN SON FIRSATI KAPSAMINDA HAFİF TİCARİ ARAÇ SEGMENTİNDE YER ALAN BERLİNGO VAN MODELİNİ 491.700 TL PEŞİNATLA ANAHTAR TESLİM SUNUYOR.

Türkiye'de yeni otomobil fiyatlarının artmasıyla birlikte Citroën müşterilerine cazip fırsatlar sunuyor. Şirket, hafif ticari araç segmentine ait Berlingo van modelini 491.700 TL peşinatla anahtar teslim olarak sunuyor.

Siz de bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız 48 ay vadeli 300.000 TL taşıt kredisinden yararlanabilirsiniz. Bu durumda müşterinin aylık taksit tutarı 9.064 TL olacaktır.

Berlingo Van, 102 beygir gücü ve 250 Nm tork sağlayan 1,5 litrelik turbo dizel motorla çalışıyor. Aracın yakıt tüketimi ise 6,4 lt/100km olarak belirtiliyor.

Citroën bu olanağın yanı sıra diğer modeller için de çeşitli promosyonlar sunmaktadır. Şirket, C3, C4, C5 Aircross ve C5 Sedan modellerinde 20.000 TL'ye varan indirimler sunuyor.

KAMPANYADAN KİMLER YARARLANABİLİR?

Citroën'in yıl sonu fırsatlarından yararlanmak için Citroën müşterisi olmanız gerekmektedir. Kampanyadan yararlanmak isteyenler herhangi bir Citroën yetkili satıcısına başvurabilirler.

KAMPANYA DETAYLARI

Citroen’in yıl sonu fırsatlarının detayları şu şekilde:

CİTROEN’İN DİĞER KAMPANYALARI

Model: Berlingo Van

Peşinat: 491.700 TL

Taşıt kredisi tutarı: 300.000 TL

Kredi vadesi: 48 ay

Aylık taksit: 9.064 TL

Citroen’in yıl sonu fırsatlarının detayları şu şekilde:

Model: Berlingo Van

Peşinat: 491.700 TL

Taşıt kredisi tutarı: 300.000 TL

Kredi vadesi: 48 ay

Aylık taksit: 9.064 TL

Ekonomi Haberleri