SGK milyonlarca kişiye az önce duyurdu! Listede olanlara 5000 TL ikramiye ödenecek

Milyonlarca insanı yakından ilgilendiren bir haber SGK'dan geldi. Tatilden önce 5000 TL ek ücret ödemesi yapılacaktır.

SGK'dan müjdeli haber geldi. 81 ilin vatandaşlarına bayram öncesinde 5000 TL ek ikramiye verilecek. Uzun zamandır beklenen ödemelerin hesaplara aktarılacağı günler de belli oldu. Peki ikramiyeleri kim alıyor? Ek ikramiye almanın koşulları nelerdir? İşte son dakika SGK başvuru detayları..

Emekliler, dul ve yetimler bayram öncesi nasıl promosyon alma şansına sahip oluyor? Milyonlarca insan bankalarla iletişime geçerek promosyon ödemeleri alıyor. SGK tarafından belirlenmiş olan son verilere göre dul ve yetim maaşı alanların alacakları tutar en az 5.000 TL şeklinde açıklandı.

DEVLET DESTEĞİ VATANDAŞLARA UMUT VERDİ


Maddi zorluk yaşayan vatandaşlar, devlet kurumlarından gelecek destek ödemelerine umut bağladı. Geçim sıkıntısı çeken birçok insan, cüzdanlarını biraz hafifletmek için yardım bekliyor. Bu bakımdan Sosyal Sigortalar'ın (SGK) açıklaması vatandaşları sevindirdi.

SGK, yeni düzenleme kapsamında dul ve yetim maaşı alan vatandaşlara ilave 5 bin TL ödeme yapacağını duyurdu. Söz konusu ödeme, maddi sıkıntı içinde olan 3 milyondan fazla vatandaşa önemli bir destek sağlaması bekleniyor.

BAŞVURU ŞARTLARI VE BİLGİLER

Promosyon bedelini almak isteyenlerin kamu bankalarına başvurması gerekiyor. 12 bin TL olan kampanya ücretleri bu yıl 5 bin TL seviyesinde kalacak. SGK'ya göre yeni düzenlemeden dul ve yetim emekliler de yararlanacak.

Ekonomi Haberleri