Sadece bu 3 banka cesaret edebildi! 1 milyon TL konut kredisiyle tarihe geçecek

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 1 milyon TL kredi ödemesi yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

3 banka müşterilerinin yüzünü güldürdü! 1 milyon TL'ye kadar konut kredisi ödemesi yapılacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BANKALARDAN KONUT KREDİSİ KAMPANYASI

Son dönemlerde hem kiralık hem satılık ev fiyatları fahiş şekilde artmaya devam ederken ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların konut kredisi kampanyalarını yakından takip ediyor. Bankaların faiz oranları da yükselişe devam ediyor ancak birçok banka sık sık müşterilerine özel konut kredisi kampanyası düzenliyor. Konut kredileri BDDK tarafından belirlenen kurallara göre en fazla 120 ay vadeli olarak sunulabiliyor. 


Eğer müşterinin talep ettiği tutar aylık gelirini aşıyorsa banka başvuruya onay vermiyor. Eğer böyle bir durumda ipotek şansınız varsa krediye onay çıkabiliyor. Ziraat Bankası müşterilerine güncel olarak 1 milyon TL konut kredisini yüzde 4.29 faiz oranı ve 120 ay vadeli olarak veriyor, kredinin aylık taksit tutarı 43 bin 170 TL olarak hesaplanıyor. Vakıfbank müşterilerine yüzde 3.79 faiz oranıyla 1 milyon TL 120 ay vadeli kredi ödemesini 38 bin 341 TL taksit ödemesiyle; Halkbank müşterilerine 1 milyon TL 120 ay vadeli konut kredisini yüzde 4.19 faiz oranı ve aylık 42 bin 206 TL aylık taksit ödemesiyle yapıyor. 

Ekonomi Haberleri