Sadece 6 bin TL'ye anahtar teslim evler! TOKİ'den o illere ucuz konut sürprizi

TOKİ, 9 ilde 3 bin 805 konutun satışına ilişkin başvuruların ayrıntılarını içeren son dakika açıklaması yayınladı.

TOKİ, 9 ilde 3 bin 805 konutu evi olmayanlara satmayı planlıyor.Toplu Konut İdaresi'nin resmi internet sitesinde TOKİ'nin dokuz ilde 3 bin 805 konutun satışını gerçekleştireceği duyurusu yayımlandı. 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilecek konutların fiyatlarının 6 bin liradan başlayacağı belirtildi. Teslimatın 2024'ün sonunda yapılması planlanıyor.

Söz konusu konuta ilişkin genelgeye bakıldığında konutun yıl sonuna kadar teslim edileceği görülüyor. TOKİ'nin kat mülkiyeti satışlarına ilişkin tüm detaylar haberimizde..

TOKİ İstanbul 1348 Konut Projesi

Açıklamada; "İstanbul İli Tuzla İlçesi, Cami (Merkez)Mahallesi (Has Sitesi), Kentsel Dönüşüm Projesi, 232 konut, 31 dükkan, inşaat işleri, tesisler altyapı ve çevre düzenlemesi,"

"İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Aydınlı ilçesinde 632 adet konut ve 6 adet dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme işleri"

"İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Merkezefendi Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, 484 konut ve 40 dükkan inşaatı, altyapı ve çevre düzenleme işleri" ifadelerine yer verildi.

TOKİ, Denizli 836 Konut Projesi

TOKİ'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Denizli'de 836 konutun inşa edileceği açıklandı. TOKi.gov.tr'de yayınlanan resmi tebliğe bakacak olursak, söz konusu evlerin yapımına yönelik ihalelerin yapılacağı ve evlerin inşaatına başlanacağı duyuruluyor. TOKİ internet sitesinde yayımlanan resmi duyuru şöyle:

"Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Kocadere Mahallesi 2. Etap, 510 konut, 1 32 derslikli ilköğretim okulu ve 1 cami, altyapı ve çevre düzenleme işleri"

"Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Kocadere Mahallesi 1. Etap, 326 konut, altyapı ve çevre düzenleme işleri"

TOKİ Sivas 678 Konut Projesi

TOKİ, konutların Sivas'ta iki farklı projeyle satılacağı belirtildi. Söz konusu açıklamada konut inşaatlarının yapılacağı ve neredeyse tamamlanan evlerin TOKİ tarafından konutu olmayan kişilere satılacağı belirtildi.

TOKİ internet sitesinde yayımlanan resmi duyurular şöyle:

"Sivas İli Merkez İlçesi Yapı Mahallesi 452 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme işleri"

"Sivas İli Yıldızeli İlçesi Salihiye Mahallesi 3. Etap, 226 konut, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi"

TOKİ Aydın 268 Konut Projesi

TOKİ'den gelen son bilgilere göre Aydın'ın Buharkent ilçesinde 268 konut inşa edilecek. Söz konusu basın açıklamasında konut alanının yanı sıra 2 mağaza daha inşa edileceğini ve satışlarının TOKİ üzerinden gerçekleştirileceğini öğreniyoruz. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Aydın İli Buharkent İlçesi Merkez Mahallesi 268 konut (+4KD) ve 2 adet inşaat atölyesi ile altyapı ve çevre düzenleme işleri"

TOKİ Bayburt 79 Konut Projesi

TOKİ Bayburt'ta ev satacak. 15 Ocak'ta yapılacak ihalenin ardından evler hızla inşa edilecek ve bu yıl sonuna kadar tamamlanacak. İnşaat süresi 300 gün olmasına rağmen satışın bu yıl sonunda gerçekleşmesi bekleniyor.

"Bayburt İli Demirözü İlçesi Esentepe Mahallesi 79 adet konut ve 3 adet dükkan, alışveriş merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme işleri"

TOKİ Samsun 74 Konut Projesi

Samsun İlkadım ilçesinde 74 konutun satışı için hazırlıklara başlayan TOKİ, başvuruların alınması ve ev sahiplerinin belirlenmesinin ardından konutların yıl sonuna kadar teslim edileceğini duyurdu. Duyuruda şunlar denildi:

"Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesi 74 konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme işleri"

TOKİ Tunceli 89 Konut Projesi

TOKİ'nin resmi internet sitesi toki.gov.tr'de yayınlanan açıklamada Tunceli Hozat ilçesinde konut satışının yapılacağını görüyoruz. Söz konusu tebliğe baktığımızda;

"Tunceli İli Hozat İlçesi Fikripaşa Mahallesi 2. Etap 89, Konut İnşaatı, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri" denildiği görülüyor.

TOKİ Van 111 Konut Projesi

TOKİ'nin internet sitesi üzerinden yapılan duyurda 111 konutun satılacağı açıklandı. Yapılan açıklamada, Gürpınar ilçesine bağlı Kığzı Mahallesi'nde konut kompleksleri inşa edileceği ve 111 konut alanının yanı sıra 3 mağazalı alışveriş merkezinin de inşa edileceği belirtildi. Duyru şu şekilde:

"Van İli, Gürpınar İlçesi, Kığzı Mahallesi 111 Konut Alanı, 1 Adet 3 Dükkan, Alışveriş Merkezleri Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi"

TOKİ Çankırı 349 Konut Projesi

TOKİ'den yapılan açıklamasa Çankırı'da 349 konutun satışı için ihaleye girildi ve ihalenin 1 ay sonra gerçekleşeceği açıklandı. İhale ilanının yayınlanmasının ardından çalışmalara başlanacak ve 300 gün sonra teslimat gerçekleştirilecek. Başvurular konaklama teslim edilmeden önce alınacaktır. Evi olmayanlara konut satışıyla ilgili olarak;

"Çankırı İli Kurşunlu İlçesi Yenimahalle 3. Etap, .349 konut, 1 adet 4 mağazalı alışveriş merkezi, 1 adet cami inşaatı ve bina altyapı ve çevre düzenlemesi" denildi.

Ekonomi Haberleri